Zoom ще даде на потребителите 85 милиона долара за нарушаване на поверителността

Zoom ще плати на своите потребители изчерпателен 85 милиона долара за нарушаване на поверителността. Цената, платена идващи от компанията на индивидуален, със сигурност не удовлетвори повечето потребители.

Zoom иска със сигурност решение делото, заведено {срещу} него, изберете даде на потребителите 85 милиона долара изберете разпределение идващи от престъпление на поверителността . Компанията ще плати на потребителите малка сила на звука за делото, което да бъде съставен набези за срещи, на които са изложени потребителите на Zoom, по-специално в хода на на новия вид времеви период на коронавирус.

Колко ще плати Zoom на индивидуален за нарушаване на поверителността?

Доставчикът на услуги за видеоконференции Zoom, който прие искане за компенсация в до огромност на 85 милиона долара; Facebook приета на искането, то се налага със сигурност плащат на потребителите за изчистване на съдебно събитие, което да бъде съставен експрес на лични проучвания чрез Google както и LinkedIn, а със сигурност не със сигурност предприема всякакви навици {срещу} неразрешено работа в екип злонамерени общество в до срещи Zoom възползвам се от софтуерна програма на 3-ти страни.

Прочети Допълнително: Стотици фалшиви местоположения на въоръжени сили кораби

Сключването на предварителното подреждане, сключено в до събота средата на деня, трябва да със сигурност бъдете всъщност одобрено идващи от окръжния съдебна зала на САЩ Люси Кох идващи от Сан Хосе. Съгласно предложението, направено със споразумението, потребителите чрез безплатен членство са длъжни със сигурност получат компенсация идващи от $ 15, а потребителите чрез платен членство са длъжни със сигурност получат компенсация идващи от $ 25.

Zoom твърди, кой е предприел многобройни мерки за безопасност, с участието предупреждава домакините на срещи, момента домакините на срещи или дори различни други посетители използват приложения на 3-ти страни, както и предоставя символично образователни на своите персонал по поверителност както и въплъщавам проучвания.

Базираната в до САЩ Zoom използва следните ключова фраза в до забележка в до неделя:

„Поверителността както и сигурността на нашата собствена потребители е общ приоритет за Zoom както и нашите експерти приемаме доверието на нашата собствена потребители изумително лошо в посока нашият екип.“

Независимо от кой компанията е спечелила интимен 1,3 милиарда долара идващи от абонаменти за Zoom Meetings, адвокатите на ищците смятат уреждането на 85 милиона долара за разумен.

Броят на клиентите на Zoom е нараснал 6 пъти идващи от началото на епидемията идващи от COVID-19, изберете изумително компании преминете през в посока прищявка мито идващи от дома, а училищата в посока тяло за далечен изучаване на. Компанията имаше 81 900 чрез повече идващи от 10 персонал около януари 2020 г. както и 497 000 клиенти около април 2021 г.

Смята се, кой броят на потребителите на приложението за видеоконферентна приятелство на компанията може да е възможно със сигурност намалее драматично, поради факта че повече общество се ваксинират както и се връщат в до офиса, а училищата започват образователни предизвикателство в до предизвикателство. Намаляването на необходимостта идващи от приложението както и съответното минимизиране на зависи на потребителите може да е възможно със сигурност постановяване минимизиране на приходите на компанията.

Законно забележка идващи от Zoom

Zoom Turkey публикува законно забележка по темата. Право в изявлението се споменава значението на поверителността на потребителите. В допълнение бяха направени препратки в посока уебсайтове чрез подробна подробности за това как точно със сигурност се гарантира поверителността на потребителите. Можете със сигурност прочетете пълното забележка по -долу.

„Поверителността както и сигурността на нашата собствена потребители е общ приоритет за Zoom както и нашите експерти приемаме лошо доверието, което потребителите ни полагат. Гордеем се чрез подобренията, които направихме в до нашата структура, както и очакваме чрез нетърпение със сигурност продължим нашата собствена изобретение чрез поверителност както и безопасност на преден настройка. Публикациите в до блога, обобщаващи стъпките, предприети идващи от Zoom за поверителност както и безопасност, могат със сигурност бъдат намерени изброени тук както и можете със сигурност го намерите изброени тук . „

гледате: Zoom ще даде на потребителите 85 милиона долара за нарушаване на поверителността

Виж повече:  Регистрация в microsoft teams | Как се прави

Спусък: https://k2-band.com