Organic Vitamin D мнения – състав – Къде да купя – форум – цена българия – аптеки

Витамин D, известен като „витамина на слънчевата светлина“ е важен витамин, който организмът трябва да синтезира чрез излагане на слънце. Витамин D е едно от основните хранителни вещества, които поддържат човешкото здраве. Много от хората дори не подозират, че организмът им страда от витаминен дефицит.

Organic Vitamin D

Тази статия има за цел да ви даде цялата важна информация за този иновативен Organic Vitamin D продукт, така че да имате ясна представа за резултатите, които биха могли да произтекат от него, преди да закупите продукта.

Нашият съвет е да прочетете статията до края, за да получите всички подробности за цената на продукта Organic Vitamin D в аптеките в българия, реални потребителски мнения, състав, форум, активни съставки, вложка на опаковката, методи на приложение, противопоказания, Amazon, Ebay, ефект, приложение, разберете …

Каква е ролята на Витамин D за поддържане на добро общо здраве?

Витамин D регулира нивата на калций в организма, което е от важно значение за изграждането и поддържането на здрави кости и зъби. Научни изследвания показват, че Витамин Д подпомага здравето на сърцето и може да помогне в превенцията на настинка и грип. Най-новите проучвания показват също, че Витамин D може да намали риска от някои видове рак.

Защо да приемаме Витамин D като хранителна добавка?

Витамин D е жизненоважен за поддържане на добро здраве. Много малко храни съдържат Витамин D. В същото време, възможността на тялото да синтезира витамин D по естествен път, е силно ограничена поради редица фактори, като липса на слънчева светлина през есента и зимата, избягване на директното слънце и покриване на тялото с дрехи през летните месеци.

Недостигът на Витамин D може да доведе до редица заболявания като рахит при децата и остеомалация и остеопороза при възрастните. Смята се, че почти 2/3 от канадците например не получават нужните нива от Витамин D за поддържане на добро здраве.

Виж повече:  Proctolab мнения – състав – Къде да купя – форум – цена българия – аптеки

Изложени на риск от недостиг на витамин D са:

• Бременни и кърмещи жени.
• Бебета и малки деца на възраст под пет години.
• Хора на и над 65-годишна възраст.
• Хора, които не се излагат на достатъчно слънчева светлина или пък такива, които прекарват повече време в затворени пространства.
• Хора от африкански, афро-карибски и южно-азиатски произход и такива с по-тъмен цвят на кожата.

Какво е Organic Vitamin D

AquaSource комбинира органичен витамин D с калций. Заедно те подпомагат поддържането на мускулната функция и здрави костите, зъбите и имунитета. Калцият допринася за енергийните нива, невротрансмисията и нормалната функция на храносмилателните ензими.
За разлика от синтетичните източници, нашият AquaSource Органичен Витамин D гарантирано се усвоява по-добре от организма.

Ние вярваме, че тялото винаги преработва естествени храни далеч по-добре от синтетичните продукти. В допълнение, те се предлагат чрез методи, които увеличават хранителна им стойност.

Cъставки Organic Vitamin D

Витамин D – осигурен от органични гъби на прах. Този специален вид гъби с бяла част от долната страна на шапката произвеждат много чиста и мощна форма на витамин D2. На практика, тези гъби буквално не се преработват и са сертифицирани като органични.

Червени водорасли (Lithothamnium sp.) – рядък и уникален вид водорасли, които виреят по крайбрежието на Ирландия. Те са богат източник на много минерали, но са най-добре известни като „перфектният природен източник на калций“.

Органична алфалфа – кълновете от люцерна са богати на хранителни вещества и фибри, и са изключително алкализираща храна. Един от най-големите източници на фотонна енергия.

Как работи Organic Vitamin D?

Витамин D е едно от основните хранителни вещества, които поддържат човешкото здраве. Много от хората дори не подозират, че организмът им страда от витаминен дефицит.

Виж повече:  Keto Light Plus мнения – състав – Къде да купя – форум – цена българия – аптеки

Като член на семейството на стероидните хормони, Витамин D има класическа роля в регулирането на метаболизма на калций и некласическата роля при засягане на клетъчната пролиферация и диференциация. Физиологичната роля на витамин D е да доставя на организма калций, както и да поддържа калциевия баланс. Той е необходим за изграждането и поддържането на здрави кости. Когато калциевият баланс е нормален, основната дейност на Витамин D е насочена в червата.

Той стимулира главно активния чревен транспортен калциев механизъм. По време на отрицателен калциев баланс, витамин D има доминиращ ефект върху костите. Ролята на витамин D за поддържане на нордокалцемията има предимство пред скелетната цялост. Има две основни форми на Витамин D, Витамин D3 (холекалциферол) и Витамин D2 (ергокалциферол). Витамин Д играе важна роля!

Организъмът си доставя Витамин D чрез храната (около 10%) и излагане на слънчеви UV лъчи (около 90%). Ултравиолетовите слънчеви лъчи стимулират организма да произвежда Витамин D (Витамин D3 или холекалциферол от 7-дехидрохолестерол), но има и риск от рак на кожата и това не е единствения проблем! За много от нас, които работят в офиси и затворени помещения и не са изложени на директна слънчева светлина почти винаги набавянето на Витамин D е огромен проблем, който води до всичко, това което виждате на снимките!

Как да използвате Organic Vitamin D хапчета?

Вземат се от 1 до 2 капсули дневно.

Предимства Organic Vitamin D

 • Сложете край на безбройните здравословни предизвикателства! Всички ние сме наясно с това, какво причинява на нашето тяло дифицитът на Витамин Д! Погрижете се за Вашето и здравето на Вашите близки!
 • Удобен и лесен за употреба продукт! Просто изпивате капсулата с чаша вода, без значение къде се намирате, у дома или на работното място!
 • За разлика от многото алтернативи на пазара, нашият продукт съдържа само естествени съставки и 60 капсули, които са 3 пъти повече от предлагани алтернативни продукти с по 10-15 капсули, които стигат само за 1 седмица.

Organic Vitamin D колко струва, Къде да купя в българия

Organic Vitamin D изключителен не се предлага в аптеките, той може да бъде закупен само онлайн на официалния уебсайт на производителя. Той може да бъдат закупен по следния начин- заявката за поръчка и доставка се осъществява единствено през официалния уебсайт чрез попълване на дигитален формуляр. Процедурата е изцяло дискретна и клиентите няма за какво да се притесняват.

Organic Vitamin D 1

Скоро след като изпратят поръчката, дистрибутор на Organic Vitamin D ще се свърже с тях за потвърждение, както и за уточняване на адреса за доставка. По време на обаждането, потребителите могат да зададат своите въпроси относно Organic Vitamin D и да получат отговор от оторизирания дистрибутор.

Виж повече:  Moleculica мнения – състав – Къде да купя – форум – цена българия – аптеки

Как да поръчате Organic Vitamin D

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ Organic Vitamin D в официалния

 • Попълнете формуляра за поръчка
 • Изберете начин на доставка
 • Платете за продукта, когато го получите

Organic Vitamin D мнения, отзиви, Какво казват потребителите? Forum бг мама, коментари

Organic Vitamin D 2

Често задавани въпроси Organic Vitamin D

 • Възможно ли е предозиране на продукта?

Препоръчителната дневна доза Organic Vitamin D не трябва да се превишава. Няма случаи на предозиране на продукта.

 • Защо Organic Vitamin D не се предлага в аптеките и магазините?

Защото така производителят Organic Vitamin D защитава продукта си от фалшификация. Освен това производителят предпочита да поддържа пряк контакт с клиентите си.

 • Има ли други продукти, които са подобни на Organic Vitamin D?

В момента няма други продукти, които да са подобни на Organic Vitamin D. Това е уникален естествен продукт, който е безопасен и изключително ефективен.

 • Откъде мога да си купя Organic Vitamin D ?

продукт се предлага единствено чрез официалния сайт на производителя. Това се прави, за да се намалят опитите за фалшификация.

 • Как да поръчам Organic Vitamin D?

Поръчването на продукт е много просто: отидете на официалния уебсайт, оставете своя телефонен номер и име там, след което мениджърът ще ви се обади, посочете вашия адрес и други данни и потвърдете поръчката си.

Leave a Reply