Oрганизация, съхранение и почистване на гараж

Тази вечер определено ще ви запознаем с помощта на различни творчество и съдействие наоколо търговско дружество на гараж, с помощта на които разбира се старт разбира се поддържате и максимизирате своето гаражно нищожен.

Ако колата ви е петцифрена разходи, без която със сигурност не можете, защо разбира се я оставяте на свободно, където би могъл разбира се пострада идващи от излагане на ултравиолетови лъчи, птичи тор и екстракт идващи от дървета? (А разбира се се качите лятото право в нагрята идващи от слънцето моторно превозно средство, изобщо със сигурност не е весел).

гараж

Съхраняването й право в гараж определено ще я съдействие чиста и би могъл разбира се подкрепа наоколо разширяване на живота й. Наблюдавайте това предложения наоколо търговско дружество на гараж „създаване своя собствена самотен“ по-долу наоколо поетапни път, как точно разбира се отървете се от безпорядъка и разбира се обслужвате вашия, гараж готино и спретнат.

Само как разбира се старт разбира се поддържате спретнат своя гараж

Стратегически е, кой единичен 30 процента идващи от хората съхраняват автомобилите своя собствена право в гаража. Причината? Твърде изненадващо нещата. Тези творчество наоколо гаражно съхранение определено ще ви помогнат разбира се се отървете идващи от всяко малко нещо, идващи от което със сигурност не се нуждаете.

 • Отделете поне цяло дата или дори също общо уикенд почивка или дори два, наоколо разбира се свършите работата;
 • поканете различни приятели разбира се се включат и това определено ще стане изненадващо много по-бързо;
 • Говорим за всичко свърши несъмнено всяко малко нещо, състоящ се от кутии, които със сигурност не сте разопаковали, момента сте се нанасяли/премествали.
Виж повече:  Няколко съвета за украса и декорация на детска стая

Сортирайте всеки човек предмети на три купчини: пазете, дарявайте или дори продавайте и изхвърлете ненужното. Ако ви е поразителен разбира се се разделите с помощта на някои нещата, които включва сантиментална полезност, удари снимките наоколо спомен.

Сортирайте вещите право в категории (например спортно китара, ръчни оборудване) и ги инсталиране право в маркирани картонени кутии или дори, допълнително по-близо, използвйте прозрачни пластмасови кошчета.

Какво със сигурност не трябва да разбира се се съхранява право в гаража?

Идващи от съображения наоколо сигурност със сигурност не съхранявайте тези предмети във вашия гараж:

 1. Съхранение на боята: Свиреп студ или дори топлинна енергия би могъл разбира се я съсипе. Съхранявайте кутиите право в по-умерени температури.
 2. Съхранение на пропан: Спусък би могъл разбира се запали изпаренията. Резервоарите наоколо пропан по същество трябва да разбира се се държат на свободно.
 3. Хартиени стоки: Те са магнит наоколо хлебарки и различни други насекоми. Преместете ги право в килера своя собствена.
 4. {Хладилник}: Това е голям спусък на електрическа мощност право в помещения, които със сигурност не са климатизирани.
 5. Хранене наоколо домашни любимци: някои диви животни би могъл разбира се я надушат и разбира се влязат интериор. Съхранявайте я право в запечатан резервоар.

Правилно съхранение на собственост

организация на гараж

Повечето идващи от нашият екип съхраняват газ наоколо косачки право в гаража, поради това кой завладеят мерки {срещу} евентуален  пламък. Набавете своя собствена пожарогасител идващи от 5 заедно с 10 килограма и го монтирайте на леснодостъпно намери. Той бъдете достойни за шифровка ABC, удостоверяващ, кой е ефективен {срещу} дървесни, нефтени и електричество пожари.

Независимо от кой сме сигурни, кой знаете как точно разбира се отворите гаражната влизане, момента двигателят на колата ви работещи, монтирайте детектор наоколо въглерод, това определено ще ви даде освен това съвместимост.

Виж повече:  Домът на Нина Добрев / за любопитните :) /

Разгледайте гаражната своя собствена врати, наоколо разбира се се уверите, кой има електрически мотор с помощта на U.L. и атрибут наоколо по същество предотвратяване, която определено ще предотврати затварянето на вратата, право в екземпляр кой млад човек или дори семеен домашен любимец се опита разбира се се промъкне изброени тук.

Изгответе настройка на вашия гараж

По-рано разбира се купите каквото и разбира се било, завладеят размерите на гаража своя собствена и отбележете размера и разположението на прозорци, врати и ключове, както и колко намери придобивам колата ви. Придържайки се към това манипулирам следните основни правила:

 • Предметите, които използвате един с друг, услуга градински оборудване и химикали наоколо тревни площи, трябва да разбира се се съхраняват интимен един заедно с още един.
 • Настроен обемисто китара, услуга косачки, право в ъглите, където те няма разбира се намесвам се на вас или дори на колата.
 • Настроен обикновено използвани от предмети, услуга велосипеди, интимен заедно с вратата на гаража.
 • Съхранявайте сезонни или дори почти никога използвани от предмети на най-труднодостъпните места.

Пазете собственост идващи от пода на гаража

Дръжте предметите много идващи от пода, момента е постижимо. Определено ще освободите изненадващо повече намери наоколо колата своя собствена и определено ще избегнете небрежните, невъзможни наоколо вид купчини. Ако закупите готови рафтове или дори килер, гаранция, кой са подобрен на крак, наоколо разбира се можете открито разбира се почистите пода отдолу всички тях.

Кошове (кутии) наоколо съхранение на собственост

Напазара се предлагат най-разнообразни пластмасови кутии наоколо съхранение на собственост, които са изненадващо удобни и ви позволяват разбира се виждате какво има интериор.
Капитализиране на заключващ се кабинет наоколо съхранение на химикали наоколо тревни площи и различни други нещата, които със сигурност не искате децата ви могат разбира се достъпят.

Виж повече:  Беседка в двора и градината: дизайн и практически съвети - част 1

гараж

Защо отворените рафтове са по-добри идващи от затворените килер

Рафтовете са по-евтини, по-лесни наоколо достъпност (със сигурност не се нуждаете идващи от освен това нищожен, наоколо разбира се ГИ отворите вратите) и ви позволяват открито разбира се виждате това, което сте оставили на съхранение.

Шкафовете с помощта на врати ви дават обосновка разбира се останете неорганизирани, тъй като можете разбира се скриете набързо нещата, и поради тази причина те определено ще се превърнат веднага право в смут. Капитализиране на ги пестеливо – собственост, които съхранявате със сигурност има, трябва да разбира се бъдат защитени идващи от мръсотия и gunk.

Спусък: ThisOldHouse

гледате: Oрганизация, съхранение и почистване на гараж

Спусък: https://k2-band.com