Cell Power мнения – състав – Къде да купя – форум – цена българия – аптеки

AquaSource Клетъчна Енергия Cell Power е мигновена храна на прах с CoQ10 в лесно усвоима форма. Включен е и витамин С, както и цвекло, аспержи, моркови, спанак и портокал, които допълнително осигуряват каротеноиди и биофлавоноиди – всички те са мощни антиоксиданти.  Захарта е умишлено избегната. Включили сме приятно допълващ вкуса натурален портокалов аромат.

Cell Power

Тази статия има за цел да ви даде цялата важна информация за този иновативен Cell Power продукт, така че да имате ясна представа за резултатите, които биха могли да произтекат от него, преди да закупите продукта.

Нашият съвет е да прочетете статията до края, за да получите всички подробности за цената на продукта Cell Power в аптеките в българия, реални потребителски мнения, състав, форум, активни съставки, вложка на опаковката, методи на приложение, противопоказания, Amazon, Ebay, ефект, приложение, разберете …

СИМПТОМИ ПРИ ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА

 • Мигрена
 • Сърцебиене
 • Световъртеж
 • Хронична умора
 • Втрисане и спазми
 • Проблеми с кръвното налягане
 • Замаяност или гадене
 • Ускорен пулс

ЗАЩО СЪРДЕЧНО-СЪДОВИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ СА ТОЛКОВА ОПАСНИ!?

Заболяванията на сърдечно-съдовата система заема първо място в световен мащаб като причини за смърт!

Cell Power 1

Най-опасните сърдечни заболявания са: инфаркт, сърдечна недостатъчност, артериална хипертония, сърдечен удар (инфаркт на миокарда).

Особено рискова група са тези хора, които: водят заседнал начин на живот, консумират алкохол, пушат, хранят се предимно с бързо приготвена храна, изложени са постоянен стрес, имат висок холестерол, както и хора с наднормено тегло.

Какво е Cell Power

AquaSource Клетъчна Енергия Cell Power е мигновена храна на прах с CoQ10 в лесно усвоима форма. Включен е и витамин С, както и цвекло, аспержи, моркови, спанак и портокал, които допълнително осигуряват каротеноиди и биофлавоноиди – всички те са мощни антиоксиданти.  Захарта е умишлено избегната. Включили сме приятно допълващ вкуса натурален портокалов аромат.

Cell Power 2

Изобилната кръвоносна мрежа в областта под езика улеснява усвояването на хранителните вещества в организма. Поради биската киселинност в устната кухина абсорбирането е изключително бързо и с малко намеса на ензими. За всеки, който има проблеми с поглъщането на таблетки или капсули, AquaSource Клетъчна Енергия Мигновена храна CoQ10 предлага бързо и лесно решение.

Виж повече:  Psorilax мнения – състав – Къде да купя – форум – цена българия – аптеки

Cъставки Cell Power

Това може да бъде много ефикасно средство за осигуряване на хранителни вещества.

Включен е и витамин С, както и цвекло, аспержи, моркови, спанак и портокал, които допълнително осигуряват каротеноиди и биофлавоноиди – всички те са мощни антиоксиданти.

Захарта е умишлено избегната. Включили сме приятно допълващ вкуса натурален портокалов аромат.

Cell Power е продукт, посветен на предотвратяването на проблеми, причинени от високо кръвно налягане, който съдържа всички естествени съставки. Ето всичко, което трябва да знаете за Cell Power и как този продукт може да ви помогне. В същото време Cell Power е далеч от чудодейното лечение, за което говори производителят. Като цяло вярваме, че този продукт до голяма степен прави това, което казва, поне много по-добре от други лечения за високо кръвно налягане. Освен това те изглежда до голяма степен потвърждават обещанията на производителя по отношение на терапевтичната ефикасност на хапчетата Friocard. Поради богатото съдържание на биофлавоноиди, хапчетата Friocard имат силата да нормализират кръвното налягане през първите 6 часа след лечението.

Как работи Cell Power?

Cell Power представлява натурална хранителна добавка, създадена на базата на изчистена от химикали формула. Продуктът е разработен от добре познатата в България компания за натурална козметика и природни компоненти за поддържане на здрав и тонизиран организъм, Аквасорс. След дългогодишни клинични изследвания и проучвания в кардиологията екипът на AquaSource ни предоставя революционен продукт с невероятно бърз подсилващ ефект за сърдечносъдовата система. Това е ефект, който трудно би могъл да бъде постигнат дори от най-разпространените типове лекарство за тонус на сърцето и подкрепа на кръвоносните съдове. Днес, в една аптека в България можем да намерим десетки хапчета за отделни проблеми. Но според наличните резултати от проведените изследвания със Сел Пауър тази хранителна добавка допринася едновременно за няколко подобрения на цялата сърдечносъдова система и на организма изобщо:

 • По-силни, здрави и подмладени само след няколко седмици кръвоносни съдове
 • Превенция от запушване на артериалните съдове и тромбоза
 • Силно разреждащо кръвта действие и невероятен ефект при риск от съсиреци
 • Мощно тонизиращо действие за тъканите и стените на кръвоносните съдове
 • Лечение на клетъчно ниво на сърдечносъдови проблеми, за които дори не подозирате
 • Според доклад на СЗО над 15% от човешкото население днес не е наясно с аномалиите на кръвоносните съдове и сърцето, с които живее. Усложненията обикновено настъпват твърде късно, затова превенция със Cell Power е гаранция за дълголетие и здраве, без хипертония.
Виж повече:  Serum мнения – състав – Къде да купя – форум – цена българия – аптеки

Как да използвате Cell Power хапчета?

Поради по-добрата усвоимост, не е необходимо да приемате такова количество, каквото е при капсули или таблетки с CoQ10.

Cell Power 3

Като поддържаща доза вземайте по 1 равна мерителна лъжичка два до три пъти дневно – при необходимост.

За постигане на максимални резултати задръжте под езика около 30 – 60 секунди.

Приемана два пъти дневно, една опаковка от 25 грама Клетъчна Енергия – мигновена храна CoQ10 е достатъчно за 25-дневен прием.

Предимства Cell Power

 • Под формата на мигновена храна, което означава оптимално усвояване.
 • Добра липидна разтворимост, балансирано рН, лесни за поглъщане фини частици.
 • Естествено добит, несинтетичен CoQ10.
 • Натурален портокалов аромат.
 • Намаляване на умората и изтощението.
 • Повишена енергия и жизненост.
 • Подпомага нормалната функция на нервната и имунната системи.

Cell Power колко струва, Къде да купя в българия

Cell Power изключителен не се предлага в аптеките, той може да бъде закупен само онлайн на официалния уебсайт на производителя. Той може да бъдат закупен по следния начин- заявката за поръчка и доставка се осъществява единствено през официалния уебсайт чрез попълване на дигитален формуляр. Процедурата е изцяло дискретна и клиентите няма за какво да се притесняват.

Cell Power 5

Скоро след като изпратят поръчката, дистрибутор на Cell Power ще се свърже с тях за потвърждение, както и за уточняване на адреса за доставка. По време на обаждането, потребителите могат да зададат своите въпроси относно Cell Power и да получат отговор от оторизирания дистрибутор.

Как да поръчате Cell Power

КАК МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ Cell Power в официалния

Cell Power 6
 • Попълнете формуляра за поръчка
 • Изберете начин на доставка
 • Платете за продукта, когато го получите

Cell Power мнения, отзиви, Какво казват потребителите? Forum бг мама, коментари

Мнение на специалистите!

В България редовно се провеждат редица клинични изследвания на продуктите на аквасорс, включително и в нашата клиника, инициирани от наши клиенти. След като проведохме и представихме резултатите от лабораторните изследвания дори и най-мнителните наши клиенти се доверяваха на нашия опит с продуктите на Аквасорс! Продуктите са сертифицирани в Англия, но имат и всички необходими разрешителни и одобрения от “Министерството на Здравеопазването” в България.

Съгласно Изх. № 47-22-СР-02336/21.06.2001 г. Според, който документ състава на Cell Power! отговаря на 100% обявения от фирмата производител!

Спокойно мога да го нарека – КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕШНАТА И ЗДРАВОСЛОВНА ГРИЖА ЗА СЪРЦЕТО!

Виж повече:  EffectEro мнения – състав – Къде да купя – форум – цена българия – аптеки

Като кардиолог винаги препоръчвам Cell Power на аквасорс на приятели и пациенти със сърдечно-съдови заболявания или просто като средство за профилактика и превенция! Продуктът е подходящ за всекидневна употреба и няма странични ефекти, но е много вероятно да има странични ПОЛЗИ!!!Д-р Р. Чавдарова – Кардиолог

КЛИЕНТСКИ ОТЗИВИ

Иван Тодоров 73 г: Не съм първа младост, но все още искам да живея и да се радвам на внуците си! Моите връстници постоянно се оплакват от болки в сърцето, високо кръвно налягане, а някои дори починаха от сърдечен удар. Това наистина ме уплаши! Преди 4 години съпругата ми ми купи, Cell Power който и го е препоръчала приятелка. След едномесечен прием мога да кажа, че се чувства много по-жизнен, тонизиран, с бистър ум, нормален пулс и съм сигурен, че инфарктът не ме заплашва. Препоръчвам!

Cell Power 8

Петранка Симеонова 56 г: Личния ми лекар доста често ме предупреждаваха, че поради наднормено тегло може да имам проблеми със сърцето. До тогава не го вземах на сериозно до момента, в който усетих първите симптоми на сърдечно-съдови заболявания. След прегледа разбрах, че съм на път да стана жертва на инсулт. За да предотвратя това да се случи, моят лекар ми препоръча безопасен и истински продукт, от който наистина ще имам резултат! След като си поръчах Cell Power, започнах да се чувствам много спокойна, енергична, прескачането на сърцето изчезна, пулса ми се подобри! От тогава до сега са изминали 2 години и благодарение на Cell Power съм жива и здрава!

Често задавани въпроси Cell Power

Защо Cell Power не се предлага в аптеките и магазините?

Защото така производителят Cell Power защитава продукта си от фалшификация. Освен това производителят предпочита да поддържа пряк контакт с клиентите си.

Има ли други продукти, които са подобни на Cell Power?

В момента няма други продукти, които да са подобни на Cell Power. Това е уникален естествен продукт, който е безопасен и изключително ефективен.

Откъде мога да си купя Cell Power ?

продукт се предлага единствено чрез официалния сайт на производителя. Това се прави, за да се намалят опитите за фалшификация.

Как да поръчам Cell Power?

Поръчването на продукт е много просто: отидете на официалния уебсайт, оставете своя телефонен номер и име там, след което мениджърът ще ви се обади, посочете вашия адрес и други данни и потвърдете поръчката си.

Leave a Reply