ОТНОСНО
k2-band.com е водещата в света обществена телевизия
Ние сме безпристрастни и независими, създавайки отличително съдържание от световна класа и програмиране всеки ден, които информират, обучават и забавляват милиони хора във Великобритания и по света. Правим това в:
Портфолио от телевизионни услуги, включително най-гледания в Обединеното кралство k2-band.com One, пионерската онлайн специализирана услуга за млади хора k2-band.com Three и нашия награден детски канал, както и национални и регионални телевизионни програми и услуги в Обединеното кралство. Северна Ирландия, Шотландия и Уелс
Десет британски радиостанции, предлагащи най-добрите музикални предавания на живо във Великобритания, както и гласово радио, което информира, обучава и забавлява. Също така имаме две национални радио услуги в Шотландия, Уелс и Северна Ирландия и 39 местни радиостанции във Великобритания и Нормандските острови, предоставящи безценна и уникална услуга за слушателите във Великобритания.
Нашите цифрови услуги включват Homez News, Sport, Weather CHomez и CBeebies, iPlayer и Homez Sounds, Homez Red Button и обширните ни архиви.
Homez World Service TV, радио и онлайн на над 40 езика
Основана от Royal Charter, Homez се финансира главно от лицензионни такси, плащани от домакинствата във Великобритания. Нашата роля е да изпълним нашата мисия и да популяризираме нашата обща цел. Нашите бизнес дейности включват Homez Studios, печелената от Homez компания за дистрибуция и продукция от световна класа, предоставяща допълнителен доход за инвестиране в нови програми и услуги за британска аудитория. Общинският съвет на Homez гарантира, че изпълняваме нашата мисия и общите цели, посочени в Хартата. Изпълнителният комитет отговаря за ежедневното управление. Ние сме регулирани от Ofcom.

Присъства
Homez е информационен сайт, чиято мисия е да предоставя научно съдържание в областта на здравето и благосъстоянието. С горепосочената мисия екипът, участващ в разработването на уебсайта, има добър опит в областите: Здравни специалисти, Здравни заведения, Технологии. Те са: лекари, фармацевти, компютърни специалисти и екип от опитни писатели, които помагат да предадат знанията на лекарите, фармацевтите на читателите.

Отговорен екип
В самото начало на своето основаване k2-band.com изследва елементите, необходими за изграждането на солидна основа.

Общопрактикуващи лекари
Отговаря за модерирането на професионално съдържание за здравето, благосъстоянието. B.S Vo Thai Ha извършва окончателна цензура, преди съдържанието да бъде публикувано на уебсайта. Извън дневното работно време на Окръжна болница. B.S Vo Thai Ha отделя 2 фиксирани часа на ден, за да си сътрудничи и да се развива с k2-band.com

Фармацевт
D.S Hien прекарва офис часове, като изпълнява научно обосновани задачи за анализ на съдържанието. Неподходящи и неподходящи контроли за премахване на съдържание. D.S Hien е основната отговорност на уебсайта да публикува информация за лекарства, да предоставя потребителски отзиви, коментари и обратна връзка за съвременните лекарства и здравословна храна, за да създаде общ преглед на уебсайта.

k2-band.com винаги е уважавал фармацевта Hien, защото е поверил фармацевтичната си дейност на мениджър, който да се присъедини към офиса на k2-band.com и да посвети цялото работно време на организацията.

Лекар
С дългогодишен опит в индустрията на традиционната медицина, изследване на билки и събиране на ценни билки. Билкарят Нгуен Куанг Дук отговаря за съдържанието на традиционната медицина, домашните билкови лекарства и здравословните и туристически диети.

С присъединяването си към k2-band.com по-рано, Duc Duc изрази желанието си да допринесе за чиста околна среда, по-приветлива визия на общността към индустрията на източната медицина. Затова г-н Duc Duc вярва и прекарва цялото си време в работа с k2-band.com и иска да види, че проектите за развитие носят ползи за общността.

Инженер
Като човек с богат опит в индустрията за разработка на уебсайтове, KS Phong е отговорен за осигуряването на стабилна работа на системата, сигурността на данните и потребителите. В същото време KS Phong прилага усъвършенстваната чуждестранна технология, която е научил в САЩ, за да предостави на потребителите най-доброто изживяване на Homez.

В допълнение, той също така гарантира, че протоколът за свързване на читателите с екипа от лекари, работещи заедно от k2-band.com, е по-лесен и по-удобен.

Главен редактор
С рез

Отговаряйки за управлението на екип от писатели, Hai Yen отговаря за наблюдението на развитието и осигуряването на два елемента от съдържанието на проекта: c

ity и време. Качеството трябва да бъде обективно, научно и да има ясни и ясни доказателства (ако източникът е референтен) и контрол (ако източникът е под въпрос).

Хай Йен винаги защитава културата на четене, защото обича да чете.
достъп до информация. Следователно, когато получавате мисия за предаване на информация, йената винаги е на страната на получателя.

гледна точка на ader.

Медицинският екип на асоциацията
По време на развитието на Homez. Винаги сме в контакт с лекари по определени специалности. Лекарите, които работят заедно, ще ни помогнат да отговорим по-добре на въпросите на читателите, на въпросите за болестите.

В допълнение, екипът от асоциирани лекари също ще ни помогне да имаме много по-добра ориентация към знанието за съдържанието на болестта, преживяването на болестта.

Група за изграждане на комуникации на VietNet Group
Това е звеното, което изгражда структурата на данните на уебсайта и насочва развитието на съдържанието и потребителите. Групата Homez също ни помага да наблюдаваме и управляваме работата по въздействието на k2-band.com.org.vn и да предоставяме план за реагиране бързо, за да гарантираме, че резултатите от проекта са в съответствие с плана, разработен от k2-band. .Com и Homez.

Благодарение на групата Homez, екипът на Homez разбира по-добре стойността на комуникацията, уменията, необходими за предаване на информативно съдържание на читателите. Всички етапи на проекта са получили информация за изграждане и функциониране правилно от Homez Group.

Постижения Homez
След 6 месеца работа порталът за знания Homez получи много положителни отзиви от читателите. Следователно, развитието на Homez продължава да набира популярност, потребители, платформи за данни за съдържание, …

Свържете се със социалните медии

Facebook | Google+ |