5 вида кожни обриви, които сочат наличието на COVID-19 (Снимки):

Досега най-често сочените симптоми на новия коронавирус са сухата кашлица, температурата, задуха, право в по-скоро идващи от случаите и също очно възпаление. Още ето че учените алармираха около един по същия начин поради това неспокоен знак, свързан заедно с многобройни сортове кожни обриви .

Съществуват поне 5 кожни признака, които показват наличието на зараза.

Откритието е на  Испанската академия по дерматология и също венерология (AEDV). Ръководителят на изследването Кристина Галван Касас посочва, че има асоциация {между} кожните усложнения и също степента на заразяването заедно с COVID-19.

В до продължение на 2 седмици са били изследвани 375 души, диагностицирани заедно с коронавирус, при които били установени съпътстващи кожни заболявания, появили се бързо без видна основна причина.

Макулопапуларни изригвания

обрив по тялото

Те са най-честите – право в 47% идващи от случаите, при това в средата на пациентите право в най-тежко здравословно състояние, заедно с редовност, подобна на различни други вирусни инфекции.

Уртикариални лезии

уртикариални лезии

Изследвани са право в 19% идващи от случаите, стандартен върху торса или дори разпръснати по тялото. Предизвикват силни сърбежи, забелязани са при пациенти право в тежко здравословно състояние, появяват се в същото време заедно с различни други симптоми, от значение заедно с COVID-19.

Мазолоподобни обриви – краката и също ръцете

мазоли по краката

Този стил симптоми се оказа характерен около по-млади пациенти заедно с по-лека пророчество на заразата, открит е право в 19% идващи от случаите право в по-късен етап на инфекцията идващи от коронавирус, продължаване навсякъде 12 дни.

Везикуларни изригвания

обрив при коронавирус

В до 9% идващи от случаите са забелязани, по-често при пациенти на център остарявам и също със център сила на заболяването.

Виж повече:  5 домашни маски, които премахват дълбоките бръчки около устата

Ливедо ретикуларис

(*5*)

Отбелязана е появата му право в 6% идващи от случаите, характеризира се заедно с поява на червеникаво-сини близо до лилави, мрежовидно разположени петна по кожата, главно по кожата на краката право в кредитен рейтинг на нарушен приток на кръвен поток в посока кожата. Бяха забелязани при по-възрастни пациенти право в по-тежко здравословно състояние (право в тази екип е регистрирана 10% смърт“)./


гледате: 5 вида кожни обриви, които сочат наличието на COVID-19 (Снимки):

Ресурс: https://k2-band.com

Група: cинтетични

Leave a Reply