13 Ранни предупредителни признаци на Лупус, които трябва да знаете, и какво да направите в момента, в който ги видите

Тази записване днес със сигурност ще се фокусира върху това автоимунно заболяване, неговите симптоми, защита и награда.

 

Една идващи от пациентките, страдащи идващи от заболяването споделя:”Това е специални нужди, което не до да се опише, защото цялата проект за лупус е, че е толкова непредсказуем!”

Лупус се появява непредвидено, още в съвсем същото възможност може лесно да възникват, без значение идващи от остарявам, етническа принадлежност или дори допълнителен критерий. На всичко отгоре, има необятна обхват идващи от симптоми, които могат да различават по тревожи се и могат да бъдат променяни по време на на живота.

 

Лекарите в началото диагностицират ревматоиден артрит, когато тя е била просто на 17, още нейните симптоми само няма да спрат в продължение на години наблюдение това.

Тя признава, “Един идващи от моите лекари, каза ми мамо, може лесно да се наложи да ме види съветник.”

 

Наблюдение 6 години идващи от първоначалната медицинска диагноза, един медицински специалист преглежда състоянието ѝ, изследва симптомите, медицинската минало, и идентифицира  Лупус.

 

Тя имаше чувството, че е случило фактор ужасен в продължение на години, по-рано да се определи да отиде в болницата:

“През целия нощта по-рано, ме беше тревожи се да заспя.

Опитах се да омаловажа болката, още имах чувството, че умирам. ”

 

На улица приблизително болницата, тя технологичен умира,  още е върната в посока живота. Остава в болницата приблизително 86 дни, и състоянието й се третира по няколко начини: тя изпада в кома, обработва се заедно с диализа, лекувана е заедно с химиотерапия … Наблюдение това е установено, че Лупус е засегнал бъбреците и причинява тези симптоми и дискомфорт. А именно, бъбреците ѝ са отказали да работят.

Виж повече:  Трудна, но ефективна диета: За 13 дни ще загубите от 6 до 20 кг, които никога не се връщат!

 

Докторите заявяват: “Заедно с ранна защита можем да поддържаме Лупус идващи от ескалира на органи като бъбреците или дори в някои случаи, сърдечни или дори мозъчни увреждания на пациента.” Ето защо, тя своя собствена мисли, че решаващо е, да се “образоват младите жени приблизително това, какво представлява и само как се появяват.”

 

По този начин е идващи от голямо полезност, да се научат на признаците на Лупус.

 

Първият е описан като “инвалидизираща изтощение”.

 

По същия начин следователно, тя продължаване:

 

Кавга

 

Анемия

 

Слънчева енергия или дори светло-чувствителност

 

Висока температура

 

Обрив заедно с формата на пеперуда , се разпръснете по носа и бузите (този обрив напомня на лекарите на закуска на вълк и следователно са дали името на това заболяване, “Лупус”, което е латинската срок приблизително “вълк”)

 

Анормално кръвосъсирване

 

Прекалена изтощение

 

Болезнените или дори подути стави

 

Язви по носа или дори устата

 

Растеж за очите, ръцете, краката

 

Дискомфорт в горната част на тялото при дишане силно

 

Пръстите стават бели и / или дори сини, когато е готино

 

Косопад

 

Лекарите обясняват: “Някои физически лица изглеждат изцяло нормални, още те ​​се чувстват ужасен.

Извършването и на най-малката работа е немислимо, защото се появяват толкова обикновен отвън, и това е евентуално най-голямата предизвикателство.

 

Това автоимунно заболяване, редовно се нарича “големият имитатор”, както редовно имитира симптомите на няколко различни други заболявания, като в случай на белия дроб, на костите, сърцето, мускулни заболявания, както и проблеми заедно с щитовидната жлеза, проблеми с диабета, заболявания на кръвта, Лаймска неразположение , ревматоиден артрит и фибромиалгия.

Виж повече:  При кръвоизлив в окото направете това и ще изчезне много бързо

 

Поради факта, че споделя тези симптоми, значително експерти смятат, че то е свързано заедно с хормонални и автоимунни заболявания.

 

Болната допълнително казва “Лупус няма няма човек в семейството ми. Единственото фактор, което има в семейството ми е псориазис, което е допълнително едно автоимунно заболяване. “

 

А именно, значително пациенти, диагностицирани заедно с Лупус са били диагностицирани заедно с “второ, или дори трето автоимунно заболяване” около живота своя собствена.

 

Затова, ако някои идващи от тези заболявания ги има в семейството, или дори ако има всъщност диагностицирани заедно с някои идващи от тези автоимунни заболявания, това е индикация, че трябва да сте внимателни, приблизително симптомите на Лупус, както ако го диагностицирате рано, може лесно да се избегне различни усложнения в крайна сметка в живота.

 

Много-често, физически лица опит идващи от следните автоимунни заболявания: склеродерма, проблеми с диабета стил 1, неразположение на Хашимото, псориазис, витилиго, ревматоиден артрит, възпалителни заболявания на храносмилателен тракт, реактивен артрит, неразположение на Грейвс, разстройство на Сьогрен, цьолиакия, злокачествена анемия.

 

В случая на всеки човек тези заболявания, тъканите в организма са погрешно атакувани идващи от имунната тяло, както ако те са “чужди нашественици”, вируси или дори микроби.


 

Причини приблизително възникване на Лупус

 

Специалистите заявяват: “Знаем, че има наследствен елемент на лупус.” Независимо, със сигурност не начини, че лицето, със сигурност ще страда непременна идващи от Лупус, още хормоните и околната среда допълнително са два важни фактора.

 

В зависимост от учените, по перспектива на средния възрастов диапазон приблизително идентифициране и по-високата редовност в случаи на пострадали  жени, естрогенът участва в неговото растеж.

Виж повече:  5 златни рецепти с билки от Баба Ванга срещу диабет, за сваляне на високо кръвно и кръвна захар:

Специалистите допълнително добавят “Това е обикновено диагностицирано на остарявам {между} 15 и 44 {между}, и това е климат, когато жените са най-плодородни.

В действителност, значително жени са диагностицирани по време на на майчинство или дори наблюдение раждането, когато техните хормони са в често дейност.”

 

Изненада на Лупус

 

Лекарите казват, че “пациенти заедно с Лупус редовно живеят дълъг, продуктивен и възхитен начин на живот.” И въпреки това, приблизително да се контролира състоянието и да се поддържа здравето им, пациентите трябва да наблюдават симптомите.

 

Диксън обяснява, че пациентите притежават леки заедно с тежки обостряния.

 

“Сложно е заедно с Лупус, защото започва да се разпознава,едва ли, когато имате изключително обостряне. Всякакъв вид трябва да разбере собствените своя собствена индикации. Пациентката признава, че усилената проект, безпокойство и обикновената настинка са в причините приблизително състоянието й.

 

Пациентите заедно с Лупус са несъмнено смели и силни физически лица. “По някакъв техника те със сигурност ще го направят. Хората заедно с Лупус най-вероятно са най-смелите физически лица, които съм срещала и най-много в унисон заедно с телата своя собствена. Аз съм значително привилегирована да ги познавам”, казва лекарка.

 

Пациентката допълнително следователно посочва, че подкрепата на най-скъпите ѝ физически лица, любими хора и приятели, е идващи от голяма поддържа, още най-голямата жилавост, трябва да дойде идващи от самия човек. Тя казва:

“В края на деня, започваш да бъдете всъщност този, който сам иска да се изправи идващи от леглото.”


гледате: 13 Ранни предупредителни признаци на Лупус, които трябва да знаете, и какво да направите в момента, в който ги видите

Ресурс: https://k2-band.com

Група: cинтетични

Leave a Reply