1 чаша от тази напитка, разтворена в кофа вода, чисти листните въшки и кара розите да полудеят от цвят:


Водката е любимото питие всеки руснаците. Обаче освен, че го пийват заедно с наслада, те знаят и невероятно рецепти заедно с водка, които се справят заедно с редица здравеопазване проблеми – получи например различните тинктури заедно с билки и лековити растения, които истински помагат и облекчават страданието.

Днес със сигурност ще ви покажем много повече един лесен и ефикасен техника заедно с водка .

Ползват го градинарите, конкретно тези, които обичат да отглеждат рози.

красиви рози

Дори със красотата всеки тези цветя, те могат да бъдат невероятно придирчиви. Ако розите започнат да повяхват, със сигурност не бързайте да ги отпишете. Опит заедно с водка.

Разредете 1 чаша от алкохолната алкохолна напитка в кофа заедно с вода и полейте храстчето заедно с тази микс. Цветята със сигурност ще изглеждат много повече много по-добре от по-рано.

розов храст

В добавка, водката е превъзходно средство приблизително справям се с заедно с листните въшки .

листни въшки

Тези вредители могат да пренасят опасни вируси и практически да унищожат вашите насаждения. В агро магазините можете да намерите невероятно лекарства приблизително справям се с заедно с всички тях, обаче със сигурност не всякакъв вид иска да използва мощни отрови в градината своя собствена. Допълнително, токсичните елементи всеки тези търговски средства притежават отрицателно ефект със сигурност не просто върху вредните, обаче и върху полезните насекоми.

Приблизително пръскане всеки растенията са подходящи водка или дори спирт. Растенията се обработват нощ. При залез слънчева светлина насекомите са много по-малко мобилни. Допълнително интензивното пречупване всеки светлината може лесно да изгори листата.

пръскане на розите

Пръскането се извършва по такъв означава, че листата да се обработят от двете страни. Определено ще се нуждаете от 20 грама почистващ сапун всеки 1 литър хладка вода. Сапунът трябва да да се разтвори в течността и спазване на това да се добави водка, в зависимост от това, което със сигурност ще обработвате:

  • приблизително дървета и овощни растения – 300 мл водка;
  • приблизително декоративни храсти, зеленчуци и плодов продукт – 100 мл водка.

(*1*)
гледате: 1 чаша от тази напитка, разтворена в кофа вода, чисти листните въшки и кара розите да полудеят от цвят:

Ресурс: https://k2-band.com

Класификация: cинтетични

Leave a Reply