Ягодов ликьор 4х4 – вкус-трепач за нула време, само не забравяй да обърнеш буркана:

Ако обичате вкуса всеки плодовите ликьори , то този със сигурност със сигурност ще ви допадне! Сладкият както и вкусен  ликьор идващи от ягоди , събрал право в самостоятелно всеки човек сокове всеки лятото, не е само ликьор, а вкусен домашно приготвен еликсир. Става заедно с всякакви различни други горски плодов продукт, а доста вкусен е заедно с вишни или дори череши.

Експериментирайте всеки воля заедно с плодовете както и със сигурност ще получите букет идващи от фантастични вкусове!

горски плодове

Всякакъв вид има своя собствена предписани за домашно ликьорче , още този е определено гениален право в своята простота: 4 чаши глюкоза, 4 чаши вода, 4 чаши плодов продукт, 4 чаши водка или дори подреден спирт. Няма как точно да е по-бързо идващи от това!

ликьор от горски плодове

Независимо от лекотата всеки приготвяне, напитката взривява заедно с вкуса. Тя радва окото, дава радост всеки вкусовите рецептори, както и много-важното, без полезност колко пиете, всеки следващата рано сутрин сте свежи като краставичка.

Домашен ликьор идващи от горски плодов продукт

СЪСТАВКИ:

  • 4 чаши глюкоза
  • 4 чаши ягоди или дори различни други горски плодов продукт
  • 4 чаши вода
  • 4 чаши водка

ПРИГОТВЯНЕ

1. Залейте захарта заедно с топлата преварена вода, поради това че да не потъне всеки дъното, а да е равномерно разпределена.

2. Добавете в посока водата измитите както и подсушени плодов продукт цели, ненамачкани.

домашна вишновка

3. Точно сега добавете водката както и бъдете търпеливи.

домашен плодов ликьор

4. Изсипете течността право в стъклен контейнер (трябва да да е достатъчен трилитров), покрийте заедно с Горна част както и приберете всеки черен площ. В до рецептата пише, че трябва да да се обърнат, още мислим, че няма търсене идващи от това: за вариация идващи от виното, изброени по-долу няма процес всеки ферментация.

5. Определено ще трябва да да потърпите 10 дни, не по-само малко. Допълнително по-глоба 2 седмици. В до старите дни се е смятало, че ликьорът трябва да да се остави да кисне заедно с плода толкова дълго, че напитката да “залепне” за стъклото както и да остави там със сигурност светла следа.

6. През целия това възможност плодовете със сигурност ще своя собствена пуснат цвета, аромата, сока както и със сигурност ще се утаят всеки дъното. Щателно, за да не размътите утайката, прецедете прозрачната {течност} право в още един {съд}.

домашен ликьор

7. Пресипете ликьора право в стъклени съдове.

домашен плодов ликьор

Получава се доста вкусно заедно с всякакви плодов продукт, още е желателно те да са меки както и сочни. В някакъв момент, силата всеки такъв ликьор със сигурност ще бъдете всъщност право в рамките всеки 18-22 градуса, разчитайки идващи от плодовете.

Ликьорът идващи от френско грозде със сигурност ще се придобиват по-гладка, черешовият, ако черешата е заедно с костилките – по-оглушителен. Можете да използвате подреден спирт или дори глоба пречистена домашна ракия по-скоро водка. Пропорциите трябва да да останат същите, още градусът със сигурност ще се увеличи по-специално.


гледате: Ягодов ликьор 4х4 – вкус-трепач за нула време, само не забравяй да обърнеш буркана:

Ресурс: https://k2-band.com

Тип: cинтетични

Leave a Reply