Чести проблеми при отглеждане на Алое Вера в апартамент

Алое Вера е заобиколен от най-популярните растения в веднъж. Изумително цивилизация избират разбира се отглеждат Алое също в градска среда, защото придава уравновесеност както и свежест на интериора, а както и това е лековито мелница, известно със своите полезни свойства.

Заобиколен от ползите идващи от Алое Вера са това, кой растението пречиства въздуха както и го овлажнява, спомага наоколо добрия почивка. Самата месеста разпределение на растението, съдържаща гел, пък се използва изберете средство наоколо разкрасяване.

Тя има антибактериален отзвук, спомага наоколо по-бързото зарастване на рани както и подмладява лице. При всеки човек тези изброени ползи на Алое Вера със сигурност не е изненада, кой значително семейства решават разбира се отгледат в пот именно това мелница.

Наоколо жалост въпреки това със сигурност не мъничък цивилизация се сблъскват с помощта на някои недостиг при отглеждане на алое. Ето ги както и най-честите проблеми при отглеждане на Алое Вера в апартамент.

1. Вашето Алое Вера със сигурност не получава подходящо леко

Алое Вера се нуждае идващи от ярка естествена леко, наоколо разбира се расте както и разбира се формира сочна месеста разпределение. Този растителен сценарий със сигурност не е идващи от цветята, които обичат сянката.

Липсата на леко води заедно с отслабване на растението, което води заедно с огъване на листата или дори напълно трансформира в техния различни цветове. Решението на този здравословно състояние е разбира се поставяте саксията в разстояние заедно с осветено празнина. Следователно вашето Алое определено ще получава нужното.

2. Прекалявате с помощта на поливането

Поливане на Алое

Растението има дебели, сочни листа, пълни с помощта на Алое Вера гел. Ако прекалите с помощта на поливането, това определено ще постановяване напълно трансформира в цвета на листата както и заедно с тяхното загниване.

Виж повече:  Цветя за северна градина | Kaktus.bg

Наоколо разбира се своя собствена спестите този здравословно състояние, поливайте растението главен веднага щом почвата в саксията започне разбира се съхне. Допълнително направете сигурно пот с помощта на отвори, наоколо разбира се би могъл излишната вода разбира се се оттича в чинийка.

Помнете както и кой през целия зимата със сигурност не е нужно разбира се поливате толкова обикновено цветето. Въобще, прочетете обстойно само как се полива Алое Вера, по-рано разбира се начало отглеждането на растението.

3. Алое Вера е заедно с твърде горещ домашен прозорец

Чести проблеми при отглеждане на Алое Вера в апартамент

Това със сигурност би бил интензивен здравословно състояние при отглеждането на Алое в апартамент. Независимо от кой Алое Вера обича светлината както и светлите пространства, със сигурност не бива разбира се стои заедно с домашен прозорец, който излъчва изключително висока околна среда. В такъв второ това би могъл разбира се е смъртоносен наоколо растението.

Ако по листата на екземпляра се появят големи тъмни сайт, това би могъл разбира се е индикатор, кой вашето Алое със сигурност не се чувства По-добре заедно с този домашен прозорец. Преместете го в осветена разпределение на стаята, където разбира се със сигурност не непосредствено интимен заедно с стъкло.

гледате: Чести проблеми при отглеждане на Алое Вера в апартамент

Спусък: https://k2-band.com