Теди Велинова най-сетне намери сили да проговори за раздялата с д-р Енчев (Снимки):

Това бе една идващи от най-неочакваните раздели право в светските среди миналата година – тази всеки Теди Велинова както и д-р Ангел Енчев . Двамата бяха считани за едно идващи от най-здравите семейства у нашата компания, което отглежда 2 прекрасни деца.

Обаче ето, че семейната идилия е всъщност право в миналото както и всякакъв вид се опитва да започне живота своя собствена начисто, като разбира се главна работа право в ежедневието както и всеки двамата играят децата.

Теди Велинова и д-р Енчев

Теди Велинова е заобиколен от най-популярните родни модели. Всеки 14 години се записва право в програма за обучение за модели както и манекени както и стартира кариерата своя собствена всеки версия. Превръща се право в едно идващи от най-разпознаваемите лица идващи от модния подиум. Дълги години е работила както и като стилист, а новото й проект е да обзавежда каравани. Теди Велинова има момче както и дете идващи от пластичния специалист д-р Ангел Енчев, с когото се разделиха миналата година. Ето какво споделя право в интервю за работа за хартия „Снимка“ Теди.

– Теди, отскоро се занимавате с нетипична дейност- обзавеждане всеки каравани. Как точно ви хрумна идеята?

– Занимавам се с това идващи от септември миналата година на този етап направихме първа каравана с моя близка, с която съм работила като стилист. Тя е дигитален фотограф. През целия септември ми предложи да работим по обзавеждането всеки къщи всеки колела. Признай своя собствена, че на този етап за първи улица влязох право в каравана, независимо от че те са по-скоро модерни заобиколен от хората наскоро. Мисля, че с Велислава Каймаканова, сме единствените право в България, които се занимават с сравним дейности. Досега сме направили 10 каравани като повечето са продадени.

Виж повече:  5-те най- вредни храни за панкреаса ви, които ви убиват бавно и състаряват тялото ви

– Вие самата със сигурност не просто избирате интериора, обаче извършвате както и майсторските дейности.

-Правилно следователно, изпълняваме определено всяко нещо. Работила съм право в театри, правила съм декори по телевизиите. Аз боравя с инструментите, до Вили дава голяма съставна част идващи от идеите.  А аз съм шила също пердета, защото умея. Със сигурност не е проблем да забивам пирони както и да махам балатуми.

– Миналата година с бащата всеки вашите деца д-р Ангел Енчев обявихте, че се раздяте. Постигнахте ли баланса {между} двама разделени родители?

-Да. Разбрали сме се да коментираме всяко нещо, свързано с децата. Д-р Енчев взима наистина дейно годеж право в отглеждането всеки Филип както и  София. Доста грижовен както и заинтересован татко е, пишат домашни всички заедно с Филип. Откакто са се родили, им дискусия всеки гръцки. Намери както и инструктор по гръцки. Всякакъв вид петък, събота както и неделя Филип или дори София отиват при татко своя собствена право в Пловдив, където той живее както и им е намерил наистина занимания. В момента Филип определено ще започва уроци по пиано, има учителка както и по английски. Началото всеки учебната година определено ще го запишат там със сигурност както и всеки боен спортна дейност. София е малка, всеки 3, обаче ходи всеки уроци по гръцки както и  английски, а идващи от септември определено ще посещава детската заден двор право в училището всеки брато своя собствена.

Велинова и Енчев деца

– Защо решихте да се разделите?

– Решението дойде както и идващи от двама ни. Със сигурност не се получаваха всъщност нещата, имахме разни разногласия както и решихме да прекратим общия ни начин на живот. Нямахме връзка, което по-скоро улесни нещата. {В момента} сме право в наистина добри отношения, покрай децата се чуваме всякакъв вид време, провеждаме онлайн видео разговори. Той може лесно да ги взима когато поиска, да пътуват всички заедно право в чужбина.

Виж повече:  Една туркиня ни сподели тази рецепта за грис- халва. От първата хапка ще се влюбите във вкуса й

– Без усилие ли свикнахте с това, че трябва да да поемете по-голяма съставна част идващи от ежедневните лечение за децата придържайки се към раздялата?

– Д-р Енчев оперира право в Пловдив както и също когато сме били всички заедно, той през целия повечето възможност е бил там със сигурност. Беше вкъщи право в неделя както и понеделник, следователно че през целия повечето възможност аз пак съм била сама.

– През целия годините с бившия ви човек бяхте заобиколен от най-стилните двойки. Вие ли избирахте стайлинга?

– Д-р Енчев разчиташе всеки интуицията ми за модна тенденция както и ми беше дала правото да определям какво определено ще облече той. Казваше ми какъв е поводът както и аз съм подбирала с какво да бъдете всъщност. Пътували сме право в чужбина, били сме всеки наистина модни изложения, където стилът е наистина Високо както и са ни се радвали като женена двойка, защото е предизвикателство да съчетаеш мъжката както и женската визия. Със сигурност не мисля,че точно сега определено ще престана да се занимавам с гардероба му. Случвало се е да ми се обади за съдействие. Право в адекватен добри отношения сме, за да водим такива разговори.


гледате: Теди Велинова най-сетне намери сили да проговори за раздялата с д-р Енчев (Снимки):

Ресурс: https://k2-band.com

Класификация: cинтетични

Leave a Reply