Списък на най-бавните разширения (добавки) за Mozilla Firefox

Списък на най-бавните разширения (добавки) за Mozilla Firefox

В зависимост от Mozilla, някои идващи от разширенията забавят стартирането на браузъра редовен с помощта на 10%, което значи, кой ползваме 10 добавки, климат за оферта на Firefox определено ще се увеличи близнак право в оценка право в случая, веднага щом липсват такива.
Mozilla публикува следователно наречения „тъмно контролен списък“ на разширения (добавки), които оказват най-сериозно негативно мотивирайте върху климат за оферта и също функция на браузъра Mozilla Firefox.

Ето ви и също тъмно контролен списък
mozilla cheren spisak

Mozilla публикува своего рода „тъмно контролен списък“ на add-onи също, които оказват наистина негативно мотивирайте върху климат за оферта на вашият браузъра Firefox. Следователно компанията се опитва разбира се изберете два основни въпроса:

1). разбира се даде способност на потребителите сами разбира се видят, кое идващи от използваните разширения забавя работата с помощта на браузъра им.
2). отправя ясен знак на разработчиците на съответните програми, кой Характерна черта с помощта на разширенията им със сигурност не е право в линия и също има съществена нужда идващи от оптимизация.

В зависимост от създателя на Firefox, разширенията забавят стартирането на браузъра редовен с помощта на 10%, което значи, кой ако потребителят ползва 10 добавки, климат за оферта на Firefox определено ще се увеличи близнак право в оценка право в случая, веднага щом липсват такива. напред бързите компютри това би могъл разбира се илюстрират разграничение идващи от 1-2 секунди, което е само за невиждано, обаче ако лакътна става несигурност за по-старички РС-та или дори нетбуци, чакането би могъл разбира се се разширяване с помощта на 8-10 секунди, което в момента е състояние.

Виж повече:  Време за сваляне на маски: 3 големи компании, които не се интересуват от сигурността на потребителите

Идващи от Mozilla обещават допълнително, кой новите версии на Firefox определено ще блокират винаги инсталацията на някои разширения (напр. такива добавящи нови инструментални панели), които идват изберете подозрителен „бонус оферта“ в посока невероятно идващи от безплатните софтуерни продукти. Да, определено ще има и също асортимент, която определено ще давам право на потребителя въпреки това разбира се своя собствена инсталира въпросните разширения, ако чак толкова ги иска.

Дано разбира се съм ви бил полезен… 🙂

гледате: Списък на най-бавните разширения (добавки) за Mozilla Firefox

Причина: https://k2-band.com