Почистване на сребро и злато у дома за нула време. пръстените ми станаха като нови, само топиш и чакаш


Пакет за модни бижута често се съхранява много идващи от кухнята, още правилно в до нея можете със сигурност намерите повечето идващи от почистващите продукти за сребро , злато и също предмети със ценни камъни. В до повечето случаи услугите на професионалистите няма със сигурност са ви необходими, ако знаете как точно със сигурност се грижите за бижутата своя собствена у дома.

Потъмняването и всякакви различни други петна- всяко малко нещо това може лесно бързо със сигурност се отстрани в някои случаи заедно с редица движения на хавлиена кърпа, а в някои случаи и в до рамките на редица часа. Редакторите ни днес съставиха контролен списък заедно с продукти, които определено ще помогнат на вашите пръстени, обеци и висулки със сигурност блестят като нови.

 

Само как със сигурност почистваме златото

Сватбените халки едва ли някога се свалят и затова те се замърсяват най-бързо: те са притеснен идващи от агресивната среда на почистващи препарати, себум, контейнер, надраскани са и са пълни заедно с зърно. Върнете ценния им {блясък}  като използвате един идващи от тези инструменти.

 Разредете 5 супени лъжици натрий в до халба вода. Потопете златото в до него и го отпуск със сигурност престои в до продължение на целия време или дори вечер . Придържайки се към това изплакнете заедно с чиста вода и чисти заедно с мека хавлиена кърпа.

 

 Накиснете златото в до сладка вода, използване 3 ч. Л. глюкоза в до халба. Много по-добре е със сигурност се разтвори в до гореща вода и със сигурност се остави със сигурност изстине. Такава киселата среда (със сигурност, захарта я създава) определено ще почисти бижутата, за със сигурност блеснат за една вечер.

Виж повече:  Вдовицата на Ангел Свинаря погна бившите на мъжа си - моделки и певици изгоряха с коли и апартаменти (Снимки):

 

Това е един идващи от най-лесните начини: само чисти златото заедно с оцет , това може лесно със сигурност отнеме за 5 минути, спазване на това изплакнете и изсушете.

 

 Със сигурност не само чинии, още и любимият медальон, копче за ръкавели или дори брошка се нуждаят идващи от непълнолетен преместване заедно с препарат за миене на съдове. Дифузен по 1 ч.

Л. в до малка тенджера заедно с вода близо до способност идващи от един литър, сварете сместа и варете продуктите за 15 минути. Изплакнете, чисти!

{Между} другото, по-скоро оцет можете със сигурност използвате екстракт идващи от червен лук, лимонов екстракт или дори яйчен белтък, разреден 1: 1 заедно с наливна бира.

 

Висококачественото сребро (като бяло злато ) трябва да веднага със сигурност бъдете всъщност предадено на бижутер за деликатно преместване, още среброто идващи от популярни и по-ниски проби може лесно бързо със сигурност се почисти у дома.

Този стратегия е най-подходящ за сребро! Ефективно като със злато, трябва да със сигурност приготвите разтвор идващи от 1 ч.л.. Това методи (PL), че продуктът се кипва в до продължение на 10-15 минути, спазване на което старателно се почиства заедно с мека Гребен.

Среброто обикновено се оцветява и за със сигурност го почистите, се разтваря една ч.л. екстракт и амоняк в до халба вода. Потопете продукта в до разтвора само за мин, спазване на това чисти.

 

Ако потапяте сребърни модни бижута в до бял картоф, настъргани на финно ренде, ефектът определено ще бъдете всъщност същият като идващи от лимонов екстракт заедно с амоняк.

В момента всъщност знаете как точно със сигурност почиствате среброто , още със сигурност не забравяйте: за всяко бижу, нежното преместване е значими, ако вземете решение за хавлиена кърпа или дори Гребен, уверете се, че те със сигурност не ги драскате.

Виж повече:  Откъде идва Окото на Назар, от какво пази и как да го използвате правилно

 

 за със сигурност почистите бижутата заедно с всички тях заедно с подходящите инструменти, трябва да със сигурност знаете твърдостта на камъка .

Меките камъни като опал, малахит или дори лунен рок. 

Потопете в до студен разтвор идващи от вода и препарат за миене на съдове (1 ч.л. на халба), спазване на това чисти заедно с хавлиена кърпа един с друг

 

 камъни като кехлибар, корали или дори перли. 

Със сигурност не понасяйте резки промени в до температурата и агресивна среда. За всички тях  водата се разрежда заедно с алкохолни напитки 1: 1 или дори водка.

 

Твърди камъни като цирконий, скъпоценен камък, сапфир, рубин или дори смарагд. 

Бързо се почиства в до миялна оборудване или дори заедно с амоняк.

Почистването на камъни е труден и чуплив процес. Съхранявайте ги много идващи от пряка слънце осветление и високи температури.

Кухнята е малка изследователска лаборатория 

Със сигурност не забравяйте със сигурност споделите тази записване заедно с приятели, ако ви е полезна. В някакъв момент, професионалното преместване на цялата пакет за модни бижута е скъпи!


гледате: Почистване на сребро и злато у дома за нула време. пръстените ми станаха като нови, само топиш и чакаш

Ресурс: https://k2-band.com

Тип: cинтетични

Leave a Reply