Мъж прекара в Ада 23 минути и разказа какво има там:

Тази любопитна минала история може лесно наистина звучи като сюжет идващи от хорор-филм в Холивуд, обаче е съвсем реална или дори поне следователно твърди мъжът, който я е разказал. Неговото етикет е Бил Уайз и той твърди, че в продължение всеки 23 минути е бил в неразположение, което доста приличало всеки научен фаталност.

Това възможност беше адекватен, около наистина отиде в Ада и наистина види само как опит милиони физически лица, пише TCT Network.

Това се случило по-рано двадесет години. Бил в три часа сутринта в кухнята и незабавно точка необичайно „откъснало душата му идващи от тялото му и придържайки се към това я хвърлило в ужасен пасаж“. Повечето физически лица, които са преживели това, са говорили около, че са били всеки рай и са се виждали заедно с покойните своя собствена роднини. Бил се озовал в ада. Той добавя, че станало доста топло и в върховен разход мъжът кацнал всеки каменен под в тъмна затворническа килия.

Ужасни същества заедно с огромни размери незабавно се появили близо близо до камерата в ада. Бил незабавно разбрал, че те са демони. Човекът със сигурност не описва само как демоните говорят помежду своя собствена, обаче било кристално чист, че богохулстват. Наблюдение това едно идващи от съществата, грабвайки Бил, го хвърлило в посока стената всеки килията.

Струвало му се, че около секунда всеки човек кости се счупили и непоносима дискомфорт го пронизала.

След това мъжът казва, че незабавно станало светло в килията. Голямата част от-вероятно това било Божието външен вид. Наблюдение това още веднъж се стъмнило, обаче демоните всъщност със сигурност не докосвали Бил. Извели го идващи от килията и той бил близо до огромна яма. В него горели и крещяли милиони физически лица, наподобяващи скелети.

Виж повече:  Ето всички именици, които празнуват на Никулден-Пожелания за Никулден

Бил добави, че в ада има многобройни наказания. Той само бил разделени идващи от всеки човек продължава да бъде, обаче това било адекватен, около наистина може лесно мъжът наистина почувства целия страшно, че е в Подземния глобус.

След това незабавно Бил дошъл всеки самостоятелно всеки пода всеки собствената своя собствена домашна кухня. Той прекарал 23 минути в безсъзнание. Многобройни години в крайна сметка излиза публикация, озаглавена „23 минути в ада“. Около 2006 г. се превърна в автентичен бестселър.

Бил  Уайз книга


гледате: Мъж прекара в Ада 23 минути и разказа какво има там:

Ресурс: https://k2-band.com

Група: cинтетични

Leave a Reply