МОЩНО Жълтото новолуние очакваме УТРЕ! СЪДБОВНО време и Вселената щедро разпределя на хората! Ето какво НЕ трябва да правите:


Съвсем не дълго определено ще настъпи Жълто новолуние и благодарение на това празненство всякакъв вид определено ще може лесно да се чувства по-защитен. Практически е да се разбере какви нещата трябва да се правят по време на новолунието, което определено ще се гримира на 10 юли 2021 г. и кои нещата трябва да се отложат, както и какво да очакваме на този време.

Характеристики на новолунието на 10 юли 2021 г.

и приблизително какво е благоприятно

Новолунията и пълнолунията със сигурност не са лесни периоди и затова със сигурност не своя собствена наистина си струва да планирате точка много сериозно всичко свърши тези моменти.

Новолунието на 10 юли 2021 г. определено ще има положителен въздействие върху хората благодарение на аспекта на планетата Уран в до Телец, до Нептун определено ще бъдете всъщност в до Риби. Новолунието определено ще заеми място в до зодия Ракови клетки.

Поради последиците идващи от новолунието всякакъв вид може лесно да иска да предприеме рисковани действия, обаче е много по-добре да със сигурност не се поддавате на сравним импулси. Много-хубавото е, че този продължителност е идеален да се занимавате заедно с рутинни дейности. Поради факта, че новолунието определено ще се гримира в до зодия Ракови клетки, енергията определено ще стане много по-малко разрушителна. Този продължителност определено ще бъдете всъщност положителен приблизително следните случаи:

  • можете да получи лекарство приблизително промени във външния вид;
  • можете да старт да планирате нови нещата, както и да правите равносметка;
  • отлично рейтинг определено ще бъдете всъщност идващи от почистването на дома и домакинските задължения;
  • положителен въздействие определено ще бъдете всъщност идващи от пренареждането в до къщата;
  • можете да визуализирате вашите желания.

По време на новолунието, което определено ще се гримира на 10 юли 2021 г., със сигурност не трябва да решавате драстични промени и по този начин със сигурност не трябва да планирате превключвател на проект, стъпка или дори напускане 

Има такива забрани всичко свърши периода на новолунието:

  1. със сигурност не проявявайте раздразнителност или дори конфликтни ситуации;
  2. със сигурност не можете да пожелаете на някого мизерия;
  3. трябва да се въздържате идващи от инвестиране и харчене на големи суми;
  4. работата в до екипаж може лесно да със сигурност не работещи.

 


гледате: МОЩНО Жълтото новолуние очакваме УТРЕ! СЪДБОВНО време и Вселената щедро разпределя на хората! Ето какво НЕ трябва да правите:

Ресурс: https://k2-band.com

Група: cинтетични

Leave a Reply