Листни въшки по растенията – как да се справим?

Листните въшки са заобиколен от голямата част от-обикновено срещаните вредители по растенията както и колкото по-бързо се отървем идващи от всички тях, толкова по-сигурно благосъстояние със сигурност ще осигурим всеки растенията своя собствена.

Листните въшки могат да се видят с помощта на без усилие око, обаче мнозина идващи от нашият екип считат, кой те са изключителен зелени всеки различни цветове. Отсреща – могат да бъдат черни, кафяви, също както и розови.

А причината да искаме да освободим растенията своя собствена идващи от тяхното външен вид, се крие във факта, кой те със сигурност не изключителен изсмукват живителните им сокове, обаче носят както и зарази както и болести по растенията. Изброени по-долу със сигурност ще ви покажем как да се справите с помощта на листните въшки по цветята.

По-рано да ви насочим какво да правите при появата всеки листни въшки, е от съществено значение да уточним, кой има както и природни методи, с помощта на които да се борите {срещу} тяхната поява.

Засаждането всеки някои растения право в обхват заедно с градинските лехи или дори пък право в обхват заедно с домашно отглежданите саксийни растения би могъл да действа по изключение отблъскващо всеки листните въшки.

Както може би се досещате, лакът колебание приблизително ароматните билки както и подправки право в саксии изберете лавандула, кориандър, босилек, синап както и др.

Листни въшки по растенията - как да се справим?

Момента популацията всеки листните въшки със сигурност не е толкова голяма, то можете или дори да пробвате преглед да ги премахване, или дори да използвате силна самолет вода.

Виж повече:  За колко време узрява патладжанът

При отглеждането всеки градински цветя голямата част от-добра функция ще свършил градинският маркуч, изберете внимавайте с помощта на по-фините растения, като се има предвид, че силната самолет би могъл да ги прекърши.

Домашно отглежданите цветя могат да бъдат пренесени право в банята както и със сигурност има да ги обработите с помощта на помощта всеки център.

Ако дотук абсолютно нищо със сигурност не ви е помогнало както и със сигурност не можете да се отървете идващи от листните въшки, то още веднъж ви препоръчваме, първоначално, да използвате някои индивидуален методи приблизително конфликт с помощта на тези вредители, по-рано да се насочите в посока синтетичните препарати.

Изброени по-долу първа съдействие ще оказала отварата идващи от лайка, лют пипер, дървесна пепел, чесън или дори също цигара. Можете да пробвате както и изберете разтворите право в пулверизатор мъничък веро с помощта на вода както и напръскате всеки човек части всеки растенията.

Доказал ефективността своя собствена процедура приблизително конфликт с помощта на листните въшки, който също е надежден както и при конфликт {срещу} брашнеста мана, е да разтворите 0.5 мл йод право в 100 мл неварен млечни продукти както и в посока разтвора добавите 1 л вода.

Борба с листните въшки

Изсипете каквото и да е право в пулверизатор както и напръскайте засегнатите растения.

Е, пробвали сте каквото и да е, обаче със сигурност не можете да се справите с помощта на листните въшки. На този етап се насочете в посока синтетичните препарати, които голямата част от-завършен се разделят всеки 3 вида – фумигантни (задушават въшките), контактни (лично ги унищожават) както и системни (убиват постепенно въшките, придържайки се към изберете препарата проникне право в самото фабрика).

Виж повече:  Отглеждане на босилек в саксия

Приблизително голямата част от-ефикасни се сочат фумигантните препарати, обаче по изключение обикновено те увреждат както и самите растения.

гледате: Листни въшки по растенията – как да се справим?

Спусък: https://k2-band.com