Колко трябва да тежим? Най- новата таблица за тегло

Право в моя случай промените във фигурата започнаха бързо придържайки се към брака: изнесох се идващи от родителите своя собствена, намерих проект както и започнах да се храня по различен метод. Честно казано казано, опитах невероятно диети, наскоро да започна да се справям конструктивно заедно с проблема заедно с наднорменото тегло. Че знае, че първата мярка е да се определи съотношението всеки звук както и тегло ?

В допълнение, за да се определи идеалното тегло , със сигурност не е адекватен да се вземе предвид просто ръста всеки лице. Изброени по-долу са важни полът както и типът всеки тялото, както както и съотношението всеки мазнините в посока мускулите както и също склонността в посока хронични заболявания. Всеки човек тези изисквания са взети предвид в до следващите таблици всеки съотношението всеки звук както и тегло .

Съотношението всеки звук както и тегло по формулата всеки Лоренц

Формулата всеки Лоренц е евентуално най-лесният метод да определите колко тегло трябва да бъдете всеки  вашия ръст. Има като каза това две версии всеки тази формула. Всяка идващи от всички тях несъмнено може лесно да тренирайте съотношението всеки звук както и тегло . Позволи разгледаме първия вариант:

(x – 100) – (x – 150): 2

* x е равно всеки ръста всеки лице

Един инстанция . Моят ръст е 168 см. Да започнем с, изваждаме идващи от него 100.

Оказва се 68. Спазване на това изваждаме 150 идващи от 168. Разделяме получените 18 всеки 2. Оказва се 9. В момента изваждаме първата струва идващи от втората: 68 – 9. Оказва се, че заедно с нарастването всеки 168 нормалното ми тегло е 59 кг.

Виж повече:  5-те най- вредни храни за панкреаса ви, които ви убиват бавно и състаряват тялото ви

 

По-опростена формула всеки Лоренц се появяват следователно:

x: 2 – 25

* x е равно всеки ръста всеки лице

Един инстанция . Да вземем моята звук 168 см както и да разделим всеки 2. Спазване на това изваждаме 25 идващи от това число (84). Следователно получаваме същите 59 кг заедно с звук 168 см.

Разбира се, използвайки формулата всеки Лоренцо е бързо да изчислите идеалното своя собствена тегло. Още тя, за разочарование, със сигурност не отчита такива важни фактори като рокля както и физиката всеки лице. Последният идващи от своя ръб, край е пукнатина всеки 3 вида: астеничен, нормостеничен както и хиперстеничен .

Каква е разликата:

Астениците притежават тесни кости както и дълги крайници. Те се дефинирайте заедно с наличието всеки {тънък} покритие подкожна мазнина.

Нормостениката, в до контраст заедно с различни други сортове, е най-близо заедно с параметрите всеки нормата.

Хиперстеникът се отличава заедно с нисък ръст както и развити мускули.

 

Като се има предвид, че съм хиперстеник по типа тяло, след това нормалното ми тегло всеки 168 см варира идващи от 58,8 заедно с 66,5. Идеалното тегло, което беше показано идващи от формулата всеки Лоренц, се вписва в до тази структура. Още човек със същата естествени науки заедно с моя ръст трябва да тежи поне 62,9 както и със сигурност не повече идващи от 71,1 кг.

Замисляли ли сте се защо някои физически лица дебелеят заедно с годините, до различни други се появяват свалят. Бях стресиран както и идващи от съотношението всеки височината в посока теглото разчитайки идващи от възрастта. Затова се обърнах в посока масата всеки Егоров както и Левицки. Приемете, че техните записи ме шокираха.

Виж повече:  Пречистване на червата със солена вода- 4 правила, с които ще загубите 5 кг на седмица

Като се вземат предвид изследванията всеки учените, заедно с ръст 168, всеки моята остарявам трябва да тежа 68 кг. Това е заедно с практически 10 кг повече идващи от предишната формула както и таблица. Разбира се, всеки кои конкретни записи трябва да се вярва, е индивидуален опция всеки всякакъв вид. Само трябва да запомните, че всеки човек стандарти са относителни. И също трябва да слушате тялото своя собствена.

Заслужава да се отбележи, че успях да стабилизирам теглото своя собствена благодарение всеки правилното консумиращи както и ежедневното разхождайки се. Правих ги през целия цялото летни месеци както и точно сега се чувствам комфортно в до тялото своя собствена. Това със сигурност не е ли основното? Споделете заедно с нашият екип кое пропорция звук в посока тегло е идеално за вас. Определено ще чакаме рецензии!


гледате: Колко трябва да тежим? Най- новата таблица за тегло

Ресурс: https://k2-band.com

Тип: cинтетични

Leave a Reply