Как да създадете клавишна комбинация за уебсайтове в Google Chrome?

В браузъра Chrome можем да имаме получи достъп до заедно с няколко страници и също функции с помощта на помощта всеки клавишни комбинации. Ако искате да използвате клавишни комбинации за по-практична роля, само как да създадете клавишна комбинация за уебсайтове в Chrome в това препоръки със сигурност ще ви кажем.

Има изумително клавишни комбинации, които можете да използвате в Google Chrome. например Можете да отворите страницата за изтегляния с помощта на Ctrl + J и също историята с помощта на Ctrl + H. Ако искате да отворите любимите своя собствена уебсайтове по същия начин, можете да следвате стъпките по-долу.

Първоначално, трябва да да отворим страницата за търсачки в настройките всеки Chrome. За да получите получи достъп до заедно с него по полезно модна тенденция, можете да отидете в следната управление в адресната Лента и също да {натиснете} Enter.

Chrome: // настройки / searchengines

В прозореца, който се отваря, удари върху бутона Допринесе в раздела Търсачки по подразбиране .

напред тази уеб страница трябва да да попълните полетата в зависимост от вашите предпочитания. Можете да отидете в клавишите, за които искате да използвате секцията с помощта на ключови ключова фраза, предпочитам пряк магистрала.

Придържайки се към допринесе всеки търсачка въвеждаме ключовата фраза, която идентифицирахме в предишната преместване, в адресната Лента и също натискаме enter. Както можете да видите, уебсайтът, който свързваме с помощта на тази ключова фраза, се появи индивидуално.

Ако искате свободно да получите получи достъп до заедно с уебсайтове, без да инсталирате няколко приставки или дори отметки, можете да следвате стъпките в нашето препоръки.

гледате: Как да създадете клавишна комбинация за уебсайтове в Google Chrome?

Виж повече:  Новости в iPhone 8 слухове, които трябва да знаете

Причина: https://k2-band.com