Как да правим най-добре орална любов дълбоко в гърлото




Около да се извършва този вид фелацио както трябва да, партньорът трябва да да проникне заедно с еректиралия своя собствена пенис в устата, поради това че да достигне близо до епиглотиса(тъканта, която виси всеки входа всеки гърлото). Фалосът се поема дълбоко в гърлото и също ако е осъществимо устните ви да докоснат основата му и също тестисите. 

Звуците, които излизат идващи от гърлото ви в такъв минута са честно възбуждащи около партньорът, всеки когото се поведение, ръководене този вид фелацио. Лекото прокашляне и също задавянето до го изпълнявате, по същия начин действат подсъзнателно всеки притежателят всеки пениса, защото у него се поражда чувството, че твърде огромен, затова не до да се побере в устата ви.





Това ласкае егото му и също неговата мъжественост. 


Със сигурност не е толкова бързо, колкото се появяват. 

„Дълбокото гърло“ изисква честно умения, ако можем поради това да се изразим. Когато искате да направите такова  фелацио , трябва да да се опитате да вкарате колкото може лесно по-дълбоко навътре пенисът му. 

Това със сигурност не начини, че дишането е немислимо в хода на всеки фелациото, дори със че езикът ви трябва да да е прибран осъществимо най-назад. 


Рефлексът около повръщане

Хората притежават различна ниво на чувствителност по начин на мислене всеки рефлеска около повръщане-несъзнателното намаляване всеки гърлото, в задната съставна част, до пенисът прониква в него. Целта всеки този рефлекс всеки гърлото е, да предпазва идващи от нежелано проникване всеки предмети, които със сигурност не са около консумиращи. Трикът точно тук е да се опитате да дишате всичко свърши устата в този минута и също няма да ви се повдига, колкото и също да е необичайно. 

Средната обхват всеки мъжкия пенис е за 13см което е по-дълго идващи от дълбочината всеки обикновена момиче. По тази фактор, със сигурност не е забележително, че около някои жени заедно с рефлекс около повръщане, това се оказва тежък проблем. Добрата новина е въпреки това, съществуват редица начина, които биха помогнали да се справим заедно с този проблем. Наскоро всяко нещо, със сигурност ще трябва да да имате решителност, защото правилното приложение всеки тази стратегия изисква възможност и също стратегия. 

Как да го поставите в гърлото своя собствена без да повръщате

Както невероятно различни други сексуални пози , правилната гледна точка всеки тялото е жизненоважно, както и също размерът, който точно тук има уместност. Когато става въпрос около „дълбоко гърло“, колкото е по-голям по измервания пенисът, толкова много по-добре. Ако въпреки това пенисът всеки партньора ви със сигурност не е чак толкова дълъг, то бихте могли да се съобразите заедно с някои идващи от следните съвети:

Фелациото заедно с дълбоко проникване в гърлото може лесно да се постигне заедно с една идващи от Нестандартни фелацио пози

Около едни е по-лесно да са седнали, или дори изправени {срещу} партньора своя собствена. Друга опция е позата 69 , при която вие сте върху партньора своя собствена. Следователно напрежението и също натискът със сигурност ще са по-малки в гърлото ви.

 

Виж повече:  Страдах много от възпален седалищен нерв и не можех да седна, докато не опитах тези средства






гледате: Как да правим най-добре орална любов дълбоко в гърлото

Ресурс: https://k2-band.com

Група: cинтетични

Leave a Reply