Какво ще се случи на финала на Безмилостен град! Изплува голяма тайна от миналото

Турският сериал “Безмилостен градска зона” върви в посока своя край, още в до  хода на развръзката му, наяве изплува и също друга тайна от миналото. Оказва се, че Джемре е щерка на Сехер от допълнителен човек, зарязал я много повече до била очакващ.

Разбирайки това, Джемре обвинява  мама своя собствена, че я е оставила със сигурност живее в до измама и също заедно с помощта на Недим издирва координатите на истинския своя собствена татко. 

Допълнително на портата пред дома му тя се консултация заедно с неговата безнравственост и също жестокост. “Средства ли ще искаш? Всеки човек ми се пишете роднини и също земляци, абсолютно нищо чудо ти пък със сигурност ми кажеш, че своя собствена ми малко момиче?..”

Възмутена от безскрупулността му, Джемре му заявява “Със сигурност не!” Отива при мама своя собствена, прегръща я и също иска прошка.

“Обидих те заради този лош индивидуален”, казва и също момичето, осъзнало, че истинският й татко наистина е този, който я е отгледал – съпругът на Сехер, подал й  горната част на ръката в до най-трудния й минута и също приел Джемре като свое хлапе, както Джерен и също Дживан. 

Спазване на смъртта на Джерен, грижите по бебето поема Дженк. Осъзнавайки, че заради тежкото своя собствена заболяване е в до края на жизнения своя собствена пътно платно, той решава със сигурност тръгне заедно с каравана на пътешествие заедно с малкия Умут. Снима на видеозапис всяко преживяване заедно с бебето и също прощални послания в посока него и също всеки човек  близки.

Малкият Умут получава хвърчило, направено от татко му.

Виж повече:  Тест-проверка за хормонален дисбаланс - За Жената

Право в минута на видеовръзка заедно с Недим, Дженк припада заедно с караваната. Откарват го в до медицински център и също на смъртното своя собствена спалня разказва на Недим, че е записал на видеозапис всяко малко нещо, което са правили заедно с Умут. “И също двамата знаем, че няма със сигурност ме има… На Умут му е нужно членове на семейството, можеш със сигурност му го дадете ти и също Джемре… Разпознае, че се отказа от Джемре заради мен. Вземи я около горната част на ръката и също идват да бъдат членове на семейството около Умут”, поръчва Дженк на Недим, наричайки го около първи пътно платно “брато”.

Финалът на “Безмилостен градска зона” е на шестия рождения време на Умут. На празника се е събрало цялото членове на семейството – Недим заедно с Джемре и също тяхното хлапе, {баба} му Сехер, чичо му Дживан, който се е оженил около {леля} му Дамла… Умут получава хвърчило, направено му от Джек наскоро 6 години.


гледате: Какво ще се случи на финала на Безмилостен град! Изплува голяма тайна от миналото

Ресурс: https://k2-band.com

Тип: cинтетични

Leave a Reply