Какво ще е времето през февруари 2019 – Прогноза по дни-Очакват ни големи изненади!


Голямата част от-ниските температури февруари месец ще са навсякъде минус 8 както и 1градуса, а максималните навсякъде 0  както и 10 градуса. Това предаде дежурният синоптик в посока НИМХ.

В до първите дни всеки февруари времето ще е топло както и невероятно по-горещо идващи от обичайното, конкретно право в Източна България, където ще духа леко югозападен вятър.

Всеки 3 февруари ще завали буря, а идващи от северозапад {бързо} ще нахлува студен небе както и със застудяването дъждът ще премине право в снеговалеж. Впоследствие валежите ще спрат, облачността {бързо} ще се разкъсва както и намали. Ще е ветровито както и красива готино.

През втората половина всеки десетдневието температурите все дори повече ще са по-високи, обаче по-близки близо до обичайните около месеца. Още веднъж ще има фрази около превалявания, отначало идващи от буря, последвани идващи от краткосрочни застудяване, при което право в Западна както и Север България за известно време ще има както и снеговалеж, без разбира се се образува трайна снежна покривка. 

През второто десетдневие всеки февруари температурите ще се понижат дори повече както и ще се колебаят навсякъде средните около месеца. Ще има дни със спокойствие както и топло възможност. Повишена шанс около валежи се очаква навсякъде 12 февруари както и право в края всеки периода. Те ще са последвани както и идващи от краткотрайни застудявания. 

През третото десетдневие всеки месеца по-голяма е вероятността температурите разбира се бъдат навсякъде нормата около месеца. Има шанс около повтарящи се валежи, прогнозира Марияна Попова. 

Средната месечна темп около февруари право в Север България както и по високите полета ще е идващи от 0 близо до 2 градуса, право в Южно България както и по Черноморието – {между} 2 както и 5 градуса, а право в планините – {между} минус 8 както и минус 3 градуса.

Виж повече:  Кратък еротичен разказ за голямото О...

Средната месечна сила на звука всеки валежите право в равнините през февруари ще е {между} 30 както и 50 литра всеки квадратен габарит, право в планините – {между} 40 както и 70 литра всеки квадратен габарит, а около Рило-Родопския разнообразие както и Странджа – идващи от 60 близо до 100 литра всеки квадратен габарит.


гледате: Какво ще е времето през февруари 2019 – Прогноза по дни-Очакват ни големи изненади!

Ресурс: https://k2-band.com

Група: cинтетични

Leave a Reply