Инсталиране на Windows 7 с помоща на USB/DVD Download Tool

Инсталиране на Windows 7 с помоща на USB/DVD Download Tool
Инсталиране на Windows 7 идващи от USB – незабавно, с лекота както и удобно? Само как разбира се инсталираме Windows 7 идващи от флашка? Свободно Преинсталиране на Windows 7. Развиващ се на стартираща флашка Windows 7.Само как се инсталира Windows 7 идващи от Usb Flash Drive?

Инсталиране на Windows 7 с помоща на USB/DVD Download Tool

Програмата може да е възможно разбира се я свалите идващи от Официалният уебсайт: USB/DVD Download Tool

win7tousb1. Стартирате програмата Windows 7 USB/DVD Download Tool както и намирате Windows 7 който е в до .iso оформление със помощта на Browse.

Наблюдение това давате Next.

2.Идващи от следващата избор на храна можем разбира се изберем.USB devise (Флаш момент) DVD (документ върху ДВД носител).

Със сигурност ще изберем Флаш момент USB. Даваме Next

3.Слагаме USB-то както и даваме Refresh както и поставяме намереното USB инструмент което трябва да разбира се е над 2Gb. Даваме Begin copyng както и изчакваме разбира се приключи инсталацията.

Наблюдение приключване на всеки човек стъпки трябва да разбира се се уверим кой всяко малко нещо сме запазили на дяла който няма разбира се бъдете всъщност форматиран

Рестартирваме както и оставяме флашката (USB) в до компютъра. Влизаме в до биос както и задаваме на Boot menu разбира се бъдете всъщност стартирано USB устройството. Започва инсталацията както и придържайки се към първия рестарт влизаме още веднъж в до Bios както и задаваме разбира се бъдете всъщност стартирано идващи от твърдия харддиск.

Това е всяко малко нещо както и ефективност…:)

гледате: Инсталиране на Windows 7 с помоща на USB/DVD Download Tool

Виж повече:  iPad Pro 11 (2020) срещу iPad Air 4: Кое е по-добро?

Причина: https://k2-band.com