Изповед на едно българско жиголо: Какви жени ме наемат и какво искат в леглото? Българката е голяма развратница!

Безопасно ви е предизвикателство разбира се повярвате, обаче даже и физически лица заедно с едни идващи от най-престижните професии като IT-специалист, web-дизайнер, ученик по право, автомобилен конкуренция, футболист, плувец, полицай идващи от българската военни в свободното своя собствена възможност предлагат сексуални услуги {срещу} заплата – т.е. упражняват професията на мъжка проститутка – тъй наречения жиголо!

Около разбира се поразпита въпросните мачовци около условията, при които работят, медиен репортер на вестника се регистрира в сайтове в Уеб, в които се предлагат такива услуги, и заговори един идващи от всички тях – 26-годишен човек заедно с псевдонима ELIT, който разкри, че функциониране като професионален приятелче около ескорт:

– Най-добре, твоите клиентки на каква остарявам са?

– Със сигурност не ги питам около годините, обаче ме поръчват най-вече жени на център остарявам, стил организация дами, отракани, {между} 35 и 50-годишни.

Обаче има и 50-годишни, които изглеждат на 30. Със сигурност не мога разбира се кажа, че чужденките се поддържат повече идващи от българките. Идващи от тази гледна фактор нещата са съпоставими, всеки бит като глоба се поддържат. Поне тези, заедно с които съм бил.

– А има ли друга вариация {между} българките и чужденки и на какво се дължи?

– Ако е нужно разбира се изпълнява оценка {между} българките и чужденките, то може лесно разбира се се каже, че нашенките по-рядко своя собствена позволяват разбира се своя собствена поръчват такива услуги. Със сигурност не просто парите са им проблем. Проблем е и манталитетът, и задръжките, и комплексите, и предразсъдъците, и много повече значително различни други нещата. Обаче това най-често го правят дами, повечето идващи от провинцията, които или дори притежават собствен организация, или дори богати съпрузи.

– А съпрузите знаят ли около “волните програми” на своите брачни половнки?

– Даже съпрузите им ги толерират разбира се правят такива нещата. Поради факта че със сигурност не им се занимава. Те своя собствена притежават млади любовници на по 18 години и са своя собствена намерили формула около съвместен начин на живот – единият своя собствена прави, каквото иска, другият се съобразява или дори намира собствен техника разбира се се забавлява. Това е в името на резервен на брака, грижата около децата и доброто етикет в обществото.

Виж повече:  Какви са мисиите на седемте архангели в Православното християнство

– Наистина със сигурност не със сигурност би разбира се казваш, че някои идващи от всички тях ти са постоянни клиентки?

– Наистина. Всяка цяла седмица ми се обажда по някоя непрекъснато клиентка. Поемат ми всеки човек инвестиране по принцип. Около чужденките по същия начин със сигурност не е скъп разбира се ми плащат самолетните билети, като се има предвид, че те ползват и компании, които предлагат евтини полети, плюс това около всички тях 200-300 евро със сигурност не са абсолютно нищо.

– Предлагам, че твоите клиенки са жени, жадни около страст?

– Заедно с някои също със сигурност не се стига заедно с сексуална активност – просто ги придружавам. Имаше една момиче, която искаше разбира се своя собствена създаване екскурзия заедно с Испания и аз просто я придружавах. На различни други им изпълнява просто масажи.

Обаче 90% своя собствена искат сексуална активност

– Какви дами предпочиташ около клиентки?

– Харесвам разбира се са платежоспособни. Независимо от че обикновено всяко малко нещо ми предоставят удовлетворение – пътуването, разглеждането на музеи, развлечението, новите места, вечерите, шоуто, разговорите…

– А само как ги намираш?

– Голямата част от-много ми харесва като ме поканят в чужбина и със сигурност има изкарам 2-3 седмици. Чужденките се свържете заедно с мен по Уеб, използвайки сайтове. Има чужди сайтове около ескорти – английски, френски, немски. На Запад със сигурност не се казва жиголо, а ескорт. Демек, придружаване.

Се състои от със сигурност не просто сексуална активност, обаче и бизнес – ходите на {вечеря}, на екскурзия, на кино. Имам профили в редица сайта, в които съм публикувал 5-6 свои снимки, подходяща информация около самостоятелно и дамите ми се обаждат, пишат, изпращам им снимки, виждаме се и своя собствена говорим заедно с web-камера, около разбира се няма разминавания. Разпознае английски, а английски се дискусия почти навсякъде.

Виж повече:  Премахва ги безмилостно! Сбогом на кистите на гърдата с тази природна съставка!

– А има ли различни други българи, които разбира се своя собствена предлагат услугите в тези сайтове?

– Там със сигурност, където публикувам, просто аз съм българин, различни други засега няма. Това със сигурност не е задача като около българи – само го вадиш и – хоп – всяко малко нещо е готово. Да започнем с, трябва да разбира се имаш телесна система, разбира се своя собствена наистина добре (PL) вентилатор, разбира се имаш повърхност, разбира се знаеш езици…

– Имаш ли значително професионални ангажименти и при какви тарифи работиш?

– Често три-четири пъти месечно ме търсят чужденки, обаче от време на време се случва разбира се са и повече. Или дори те идват в България, или дори аз пътувам дотам. Изпращат ми електронен самолетен билет. Отивам примерно в Брюксел, където тя ме чака. Не до въпреки това разбира се говорим около еднакви тарифи около българи и чужденци, защото със сигурност има стандартът е съвсем допълнителен. Около чужденките цената е 150 евро на hr.

Обаче типичен аз със сигурност не приемам около 1 hr разбира се пътувам дотам, а се посвети около 1 уикенд почивка или дори около цяла цяла седмица. След това тарифите са няколко и опират заедно с договорености.

Точно тук, в България, максималната цена около 1 hr е 50 лева. А когато се обаждат семейства, защото това се случва значително редовно, тарифата е 100 лева – повече със сигурност не можеш разбира се вземеш, защото стандартът е нисък. Плюс това има значително циганета и разни оръфляци, които значително свалят цените.

Виж повече:  Ето как се вари жито за Задушница - всички тънкости, за да не стане кашаво, а вкусно и сочно:

– Как точно ти се отразява тази собственост, остава ли ти възможност около различни други занимания?

– По-рано се занимавах и заедно с допълнителен организация, обаче две дини под една мишница със сигурност не се носят. Изберете разбира се имам повече лесно възможност, а и тези занимания значително ми изсмукват енергията – натрупва се и психическа, и физическа преумора. Адски изморително е разбира се се срещаш заедно с няколко физически лица и разбира се бъдеш в толкова близки взаимоотношения заедно с всички тях.

Голямата част от-голямата преумора се получава идващи от работата на мозъка, със сигурност не толкова идващи от свиването на мускулите. Обаче и всяко малко нещо останало е свързано със безпокойство – екскурзия, неизвестността, мисълта какво със сигурност ще видиш насреща своя собствена, дали със сигурност ще е същата мадама идващи от снимките, какви със сигурност ще са й желанията. Неизвестността, колкото и разбира се е приятна, буди безпокойство.

– Случвало ли ти се е разбира се се откажеш идващи от професионален преданост?

– Със сигурност не ми се е случвало разбира се отказвам, обаче имах и неприятни случаи например заедно с едно членове на семейството, в което мъжът беше неприятно ревнив. Бяха българи и им беше около първи пътно платно. Имаше големи сцени. В крайна сметка своя собствена хвана жената и своя собствена тръгнаха.

– При проблем заедно с “оръдието ти на труда” какви стимуланти използваш?

– До съм заедно с клиентка, никога никога със сигурност не съм имал проблеми заедно с ерекцията. Със сигурност не използвам и хапчета.

– Какво научи идващи от професията на професионален приятелче около ескорт?

– Това, което научих идващи от работата своя собствена, е, че жените искат най-вече признателност, разбира се им обръщаш лихва и разбира се ги караш разбира се се чувстват единствени.

Марина ШИВАРОВА


гледате: Изповед на едно българско жиголо: Какви жени ме наемат и какво искат в леглото? Българката е голяма развратница!

Ресурс: https://k2-band.com

Група: cинтетични

Leave a Reply