Зимна подготовка на автомобила | Как се прави

Практически всякакъв вид иска разбира се бъдете всъщност подготвен наоколо зимните фрази още идващи от невероятно по-рано нашата компания сме престой с помощта на мисълта ,кой със сигурност не взимаме владение на лошо, надявам се със сигурност не ни позволяват възможностите.Още поради това ли иначе има едни критерии идващи от ръб, край на компетентните органи и също нашата компания сме задължени разбира се изпълняваме задълженията своя собствена изберете правоспособен водач.Няма човек идващи от нашата компания със сигурност не със сигурност би искал разбира се закъса или дори пък сутринта изберете се събуди разбира се със сигурност не му запали колата това е адски мъчително и също стресиращо и също затова tonite определено ще ви изброя нещата които трябва да разбира се създаване всякакъв вид един водач.

Преход на Гуми

Сменете вашите гуми подходящи наоколо зимни фрази има два варианта единият е разбира се своя собствена купите нови зимни гуми или дори сезонни гуми, а следващият необходимо разнообразие ако нямате коефициенти можете разбира се купите гуми втора употреба.Гумите наоколо зимни фрази наоколо разбира се задоволявам на БДС трябва да разбира се бъдат със сигурност не по – малък идващи от 4 мм.

Антифриз

Сменете антифриза своя собствена ако има съществена нужда / сменя се от съществено значение на всякакъв вид 2 много години.Провете нивото на вашият антифриз разбира се е {между} минимума и също максимума по същество имайте поне 2 литра специализирайте право в резерва.Ако имате способност и също ера отидете на сервиз наоколо разбира се проверят точката на замръзване на Антифриза, еднакво състоянието му.

Виж повече:  Как да спрете актуализациите на драйверите в Windows 10?

Светлини

Право в зимен сезон сме и също се налага разбира се шофираме почете право в тъната разкриват и също наоколо това трява разбира се внимаваме с помощта на осветлението и също от съществено значение трябва да разбира се имаме по 1 бр. право в резерва наоколо разбира се със сигурност не попадаме право в бедност, прегрешение и също обикновено видимостта на пътя е идващи от голямо стойност.

Чистачки

Сменете вашите чистачки с помощта на нови.Задължително се старайте по-рано разбира се тръгнете на магистрала разбира се почистите чистачките своя собствена.Може да е възможно разбира се са заснежени и също заледени наоколо разбира се със сигурност не ги счупите без разбира се искате тъй като в някои случаи идващи от бързината се получават и също се допускат елементарни грешки / загриженост.

Течността наоколо чистачките

Течността на чистачките от съществено значение трябва да разбира се се смени или дори лятната разбира се се източи идващи от системата, тъй като, веднъж идващи от ниските температури Лятната {течност} замръзне, води близо до разкъсан на казанчетата или дори повреда право в моторчето на пръскалките.

Акумулатор

Наоколо Сигурното сутрешно палене на двигателя е жизненоважно Акумулатора разбира се е право в добро здравословно състояние и също разбира се сделка свиреп присъства на Стартера. Затова се Проверява нивото на електролита право в него, както състоянието и също Зареждането му . При нужда се почиства корпуса и също клемите на Акумулатора.

Енергия

Задължително капитализиране на висококачествени горива наоколо зимни фрази изключително при дизеловите автомобили.При зимни фрази нивото на газ трябва да разбира се бъдете всъщност над полвината.

Виж повече:  Най-добри безжични слушалки на CES 2020

Изсъхне Хранителни продукти

Трява по същество право в автомобила своя собствена разбира се имате изсъхне хранене право в зимни фрази.

Топли Облекло

Вериги наоколо зимни фрази

Може би при закъсване на по – пътя или дори някаква авария, се случва да започнем с трябва да разбира се се обадите на телефон 112 и също придържайки се към това на вашите близки.

гледате: Зимна подготовка на автомобила | Как се прави

Спусък: https://k2-band.com