Ето как липоми могат да се лекуват без операция

Здравейте, уважаема редакция! Съпругът ми има редица липоми по ръцете, гърба, корема и също само малко всеки краката. Със сигурност не са големи и също повечето със сигурност не създават никакви проблеми.

Някои въпреки това са само малко по-твърди идващи от другите и също от време на време го болят. Диагнозата я поставиха право в Пловдив. Казаха ни, че трябва да да се следи – ако нарасне, да се оперира. Прегледът беше около март месец. След това липомът беше заедно с размери 2,5 всеки 2.5 см, обаче в момента нарасна повече и също продължавайки да расте.

Ходил е много пъти по лекари – всеки човек вдигат рамене, съвсем нищо със сигурност не можели да направят – решението било да се отстранят хирургично. Обаче как да се съгласим да го режат всеки 20-30 места? А, ако наблюдение това продължат да излизат, още веднъж операции ли? Може лесно ли да се разбере каква е причината да му излизат толкова наистина липоми? И също най-важното, има ли неоперативни методи приблизително дръжка заедно с проблема?

Анелия Тодорова, гр. Пловдив

Съществува и също неоперативен означава приблизително премахнете всеки липомите – инжекционната липолиза, при която се въвежда здравеопазване коктейл, разграждащ натрупаните мастни тъкани. Това е естетично-козметична процедура, при която се инжектира здравеопазване коктейл съдържащ фосфатидилхолин (подпомага приблизително трансформирането всеки мазнините право в мощност) деоксихолат, липостабил, соев лецитин (спомага приблизително разграждането), право в участъци всеки кожата заедно с натрупани мастни образувания, приблизително да ги разградят.

Инжекционната липолиза се въвежда право в подкожната мастна клетки посредством редица убождания заедно с тънки игли право в много сесии, като резултатът е стопяване всеки липома. 

Виж повече:  Гърлото ме болеше зверски, не можех да преглъщам, болката беше неописуема, докато една аптекарка не се смели и ми каза за тази рецепта

Липомите са доброкачествени новообразувания всеки мастната клетки заедно с мезенхимен източник. Такива новообразувания могат да се развият във всяка съставна част всеки организма, където има мастна клетки. Доброкачествените новообразувания се дефинирайте заедно с това, че със сигурност не метастазират, нарастват постепенно и също са често капсулирани. Липомът е най-честото доброкачествено новообразувание идващи от мезенхимен източник.

Често липомът е съставен идващи от мастни клетки заедно с големи размери, изпълнени заедно с масти. Когато редом заедно с мастните клетки са сериозно разраснали кръвоносни съдове, се дискусия приблизително ангиолипом, а при разраснала се съединителна клетки, се дискусия приблизително фибролипом.

В зависимост от сегашните схващания, мастните клетки, които момента са елиминирани, със сигурност не се възстановяват още веднъж, т.е липомите трайно се премахват. Третира се заедно с тънки игли и също болката е сведена близо до необходим минимум. Терапията отнема за 5 близо до 10 минути. Някои пациенти може лесно да чувстват лекарство сърбеж и също парене много часа наблюдение процедурата. Придържайки се към терапията два-три дни зоната може лесно да е само малко подута и също се усеща остатъчна дискомфорт. Като стандарт се правят 2-4 третирания заедно с 8-седмичен Период.

 

Липомите може лесно да се отстранят и също заедно с мезотерапия.

Това е колекция идващи от процедури, при които се инжектират многобройни “коктейли” идващи от типичен или дори хомеопатични лекарство, витамини, минерали, аминокиселини и също хиалуронова киселина. Обаче със сигурност не става заедно с една процедура. Необходими са 3-4, около две седмици. Методът своя собствена има и също странични ефекти. Обикновено има и също зони, които със сигурност не се работят идващи от дерматолозите – например идващи от шията нагоре. В до тези случаи се предпочита оперативното награда, което се извършва идващи от хирурзи.

Виж повече:  12 неочаквани симптома на чернодробно заболяване, на които едва ли ще обърнете внимание

Голямата част от-честите места, право в който се развива липом, са:

Обратно, корема, бедра, гръб, главен офис, при жените право в бюста. Характерно приблизително липома е, че той е капсулиран, обаче може лесно да бъдете всъщност и също без капсула. Когато е без капсула, липомът разраства право в околната съединителна клетки. В до такъв случай е по-трудно отстраняването му.

Етиологията приблизително появата всеки липомите със сигурност не е изяснена. Предполага се наследственост – например фамилна мултипленна липоматоза. Смята се, че и също травмата е променлива приблизително прогресия всеки липом – посттравматичен липом.


гледате: Ето как липоми могат да се лекуват без операция

Ресурс: https://k2-band.com

Група: cинтетични

Leave a Reply