Ето го ултралуксозния апартамент на арестуваната Лилана, дар от Васил Божков! Уникални кадри от палата (Видео):

Миналата цяла седмица поп-певицата Лилана бе арестувана във асоциация заедно с забранено усвояване на средства от Еврофондовете. Красавицата, на която Васил Божков завеща бизнеса със събирането на тол-таксите, отдавна {вече} със сигурност не се изявява определено като певица.

Около разход на това своя собствена живее царски.

Лиляна Деянова , както е истинското заглавие на Лилана, се шири право в огромно недвижими имоти от 2008 г., когато нито едното е имала услуга изучаване на, нито едното пък фирми, заедно с които са осъществява търговска задача, а конкретно, наистина получава както и доходи от нея. Затова е истинска тайна как точно по онова възможност своя собствена е позволила недвижими имоти от подобен урок.

Лилана апартамент

Публична техника е, че апартаментът бил дар около Лилана от нейния благодетел Васил Божков. Както и намира на една от най-скъпите локации право в столицата – във ВИП-квартала “Лозенец”, право в непосредствена близост близо до хотели и курорт “Маринела”, където живеят главно бизнесмени както и софиянци от сой.

Лилана апартамент

Жилището е показвано един-единствен пътно платно по {телевизия}, всичко свърши 2012 г., както и то със сигурност не национална, около наистина със сигурност не се набива на очи. Право в личните своя собствена покои Лилана, която във вторник бе оставена около редовно право в ареста на Апелативния специализиран наказателен {съд}, е допуснала колежката своя собствена Сантра както и предаването “Closeup”, което проследява ежедневието на разпознат личности.

Лилана и Сантра

Право в хода на интервюто стана кристално чист, че много месеца наскоро това Лилана се е завърнала от Лондон придържайки се към приключването на образованието своя собствена по икономически климат право в скъпоплатения “London School of Economics”.

Виж повече:  Диета с кисело мляко и ленено семе за пречистване на червата

Дружката на Божков предоставя дневната своя собствена около повърхност на интервюто, която се появяват само за колкото гарсониера. Още също както и просто тя дава наистина се разбере, че апартаментът е 5-звезден както и най-вече значими по местоположение. Самата Сантра констатира мащабите на имота: “Изключително апартамент имаш. Както и изключително майор”. Белият различни цветове преобладава право в жилището на скандалната госпожица.

Виждат се френски прозорц масивни колони, скъпо полилеи както и майор бял цвят роял. През целия на интервюто въпреки това става кристално чист, че той е менте както и служи около пакет на електронно пиано. Придържайки се към дискусия право в дневната, интервюто се пренася както и право в гардеробната на Васил-Божковата партньор както и негова услуга партньорка. Право в цяла обособена ■ площ, по холивудски дизайн, чисти завърналата се Лондон студентка складира маркови тоалети, скъпо обувки както и аксеосари.

Лилана гардероб

Бъдещата услуга женски прави както и твърде интимно разкритие около бельото своя собствена. Оказва се, че в средата на него липсват сутиени. 

гардеробът на Лилана

Изброени по-долу може лесно наистина гледате както и цялото видеозапис заедно с мащабите на апартамента:


 


гледате: Ето го ултралуксозния апартамент на арестуваната Лилана, дар от Васил Божков! Уникални кадри от палата (Видео):

Ресурс: https://k2-band.com

Тип: cинтетични

Leave a Reply