Домашен серум с витамин C-Рецепта за видима промяна и подмладяване на лицето


Серум, съдържащ  високи дози витамин С  осигурява по-гладка и по-млада естествена кожа. Първата новина идващи от тази революционна планиране дойде идващи от медицинските среди – американски дерматолози и козметолози разглеждат големите постижения право в грижата за кожата и вес по-често го предписват на своите пациенти.

Дори със, че тенденцията на витамин C в момента е завладяла Америка, европейските жени Рядко започват наистина осъзнават, че витамин С се използва със сигурност не просто за награда на грип. Каква е тайната му?

Витамин С е необходим за синтеза на колаген, който се лечение за структурата на протеин и здравината на кожата, колаген, който “запълва” бръчките и подобрява структурата на кожата. Витамин C притежава ани ейдж въздействие право в коригирането на структурно и функционално специални нужди на кожата и за модифициране на микроструктурата на кожата и намаляване дълбочината на бръчките.

Въпреки това, нито едното портокалите, нито едното всекидневните дози витамини на хапчета, могат наистина помогнат на лицето ви, защото тялото има строги механизми, които контролират количеството на витамин С, който е предназначен за кожата. Ако освен малките кръвоносни съдове, имаме проблеми право в доставките на адекватен хранителни вещества в посока лицето, единственият техника наистина се повлияе на кожата право в увеличеното {производство} на колаген, е прав втриване на витамин С право в кожата. Със сигурност не мисля въпреки това, че е Добре наистина използвате лимонов или дори портокалов екстракт!

Със сигурност не просто може лесно наистина я раздразни, обаче ефектът на подмладяване може лесно наистина се провали. По-конкретно, препаратът с C-серум витамин С е технологично адаптиран за по-дълбоко проникване право в кожата, за наистина има бонус идващи от употребата му. Трябва да наистина се внимава и количеството на определено съединение – то трябва да наистина бъдете всъщност адекватен, за наистина се активирате обновяването на кожата, и въпреки това наистина със сигурност не действа агресивно.

Виж повече:  Как да направим еротичен масаж на либимия

Лошата новина е, че този серум е много скъп, обаче голямата новина е, че можете наистина своя собствена го направите сами, и за невероятно само малко средства. Нашите експерти ви предлагаме насока, само как наистина го приготвите:

Аз редовно вземете готови серуми, които са съставна част идващи от съставките, които определено ще ви покажа днес и плащам 20 пъти над реалната цена! Поради факта че се приготвя у дома, серумът е склонен в посока окиславане.

Поради това е решаващо наистина бъдете внимателни, когато цветът му се променя, конкретно ако пожълтява, наистина се изхвърли и наистина се произвеждат чисто нов, защото такива серуми, които са окислени, носят повече опасност, отколкото бонус за кожата.

Съставки:

– 1 ч.л. аскорбинова киселина на зърно (идващи от аптека, био магазини)

– 3 супени лъжици дестилирана вода,

– 1 ч.л. глицерин 

– 1/4 ч.л. на витамин Е

– Флакон с по-тъмен стъкло за предпочитане с пипета (капкомер).

Невероятно решаващо е, серумът наистина няма допир заедно с всякакви метални аксесоари, което начини просто керамика, пластмаса, твърда дървесина или дори стъкло.

Метод на приготвяне на серум с витемин С :

Смесваме една ч.л. на аскорбинова киселина и три супени лъжици дестилирана вода. Смесвате с пластмасова лъжица, честно продължително възможност, практически 30-60 минути, до гледате {телевизия} например (въпросът е, че кристалите на аскорбиновата киселина се разтварят постепенно и това е по-дълъг процес, например, до гледате любимия своя собствена сериал)

  • Наблюдение това добавете една ч.л. глицерин и витамин Е. Ако витаминът е на ампула, една цяла ампула се ползва.
  • Витамин Е право в серума служи като допълнителен антиоксидант, който е майор, както и като стабилизатор.
  • Когато сте готови, прехвърлете серума право в тъмна контейнер, а наскоро всяка употреба, наистина се разклаща.
  • Съхранявайте на по-тъмен местоположение.
  • Ако имате мазна естествена кожа, можете наистина намалите количеството глицерин.
  • Можете наистина направите серум и без глицерин, обаче придържайки се към това със сигурност не се поставя и витамин Е, защото със сигурност не е разтворим право в различни други течности.
  • Серумът {бързо} се окислява.
  • Серумът трябва да наистина бъдете всъщност прозрачна {течност}, най-вероятно мръсно бяла.

Да се възползват от на серума с витемин С

Серумът По-добре се използва рано сутрин, първото, Характерна черта, което наистина направите придържайки се към пране.

На абсолютно напълно суха естествена кожа, нанесете идващи от серума, забавяне поне 20 минути (за предпочитане 40 минути) наскоро друга грижа.

Можете наистина го измиете придържайки се към половин hr идващи от лицето, защото това е адекватен възможност, за наистина попие и наистина действа.

Ако на сутринта нямате адекватен възможност или дори ви домързява, можете наистина направите този рутина нощ.

Витамин С е енергичен право в кожата право в продължение на два дни, поради това че със сигурност не е нужно наистина се използва всякакъв вид време.

Поставете серума и на шията, гърди, ръцете … кожата определено ще ви бъдете всъщност невероятно благодарна.

Обърнете лихва на качеството на вашия серум, т.е. спрете наистина използвате незабавно, придържайки се към като неговият сянка промени.


гледате: Домашен серум с витамин C-Рецепта за видима промяна и подмладяване на лицето

Ресурс: https://k2-band.com

Тип: cинтетични

Leave a Reply