Да си припомним методите на д-р Спок – Много вече ги смятат за съмнителни и вредни! Къде е проблемът

Днес принципите на реформатора Бенджамин Спок, наистина педиатри смятат със сигурност не просто за съмнителни, обаче и отчасти вредни, независимо от че наскоро 50-60 години, в зависимост от книгата “Лечение за бебето и детето” са възпитавани нашата собствена родители и нашият екип самите. И до говорят за методите на Спок заедно с време днешен, младите майки в до няколко части на света заедно с екстаз четат и поглъщат всяка срок на известния педиатър.

Всякакъв вид принцип на изучаване на, препоръчан идващи от д-р Спок, помага наистина се избегнат вечните битки {между} родители и деца и наистина се помогне на младите майки наистина вярват в до собствената си издръжливост. “Наистина, родителите знаят повече, отколкото мислят, и това просто по себе си е добра начин за възпитание. Основното Характерна черта е наистина със сигурност не забравяме това ” , казва Спок. И съветът на този педиатър в посока младите родители може лесно заедно с право наистина се нарече основната концепция за неговия процедура на инструкция.

Определено ще ви разкажем за основните идеи на д-р Бенджамин Спок и определено ще се опитаме наистина разберем, дали съвременните претенции в посока теорията на образованието на виден педиатър са оправдани.

 

Бенджамин Спок

През целия 50-те години на миналия век гласът на д-р Спок накара майките наистина се уверят, че знаят със безопасност и сигурност, че носят правото си на детето и също могат наистина се наслаждават на този процес. Книгата “Лечение за бебето и детето”, публикувана на 14 юли 1946 г., открива нова време в до трудната научно изследване за възпитанието и обемът на продажбите й отстъпва просто на Библията.

Бенджамин Спок предлага на американските майки посочено идващи от основни препоръки за лечение за деца: как точно наистина се хранят, наистина се лекуват, наистина се къпят, наистина се изявяват. 

Лекарят твърди, че лечението на детето трябва да наистина се ръководи идващи от здравия разум, като се спазва хармонията {между} прекомерната нежност и прекалената неприятности.

Родителите по същия начин са физически лица.

Както точно отбелязва д-р Спок , повечето книги за лечение за деца са посветени просто на детето, до на родителите му със сигурност не се обръща  фокус. Четейки тази литературни произведения, новопоявилите се родители веднага се сблъскват заедно с идеята, че майчинството и бащинството са краят на всяко малко нещо, finita la comedia.

Виж повече:  Помните ли най-култовите участници в първия Биг Брадър? Ето къде са днес и с какво се занимават (Снимки):

Бенджамин Спок твърди, че със сигурност не се налага наистина сте страдащ на детето, като му давате цялото си лесно възможност и мощност. В някакъв момент това само определено ще помогнете да направите и майката и детето нещастни.

Младата мамо има право наистина изпитва отрицателни чувства в посока детето, например, наистина се ядосва за него и има съвсем същото право наистина със сигурност не се тревожи по-зад времето, че е лоша мамо.

Животът придържайки се към раждането, в зависимост от д-р Спок, трябва да наистина бъдете всъщност изобилен и пълноценен, защото родителите – по същия начин са физически лица, които притежават търсене наистина се доказват в до обществото, наистина се превърнат в до успешни татко и мамо, за наистина успеят наистина възпитат и интелигентно младеж, за наистина се реализират професионално и наистина със сигурност не допуснат наистина угасни семейното огнище.

Със сигурност не се страхувайте наистина обичате 

“Родило ви се е младеж, за наистина стане разумен и добро човешко същество. Със сигурност не се страхувайте наистина го обичате и наистина се наслаждавате. Жизненоважно е всяко младеж наистина бъдете всъщност поласкавано, наистина му се усмихвате, наистина е обичано и наистина получава нежност”, пише Бенджамин Спок. Учените последователно твърдейки, че възрастният се нуждае идващи от тактилна близост, както и идващи от ядене и консумиращи. Детето – много повече повече!

Съвременните млади родители идващи от възможност на възможност се страхуват наистина се ангажират заедно с бебето заедно с всъщност свържете се с, забравяйки, че това е много-добрият метод наистина се прояви любовта. Със сигурност не се страхувайте наистина получавам бебето си в до ръцете, наистина го галите и наистина го държите в до ръцете си, наистина му гукати и наистина го носите. Просто като инвестирате в до детето вашата привързаност, грижа, привързаност и честност, можете наистина получите прилични резултати.

 

Виж повече:  6-те най- добри изпитани домашни лекове за мигновенно справяне с киселините

Спазвайте начина на консумиращи 

“Режимът е необходим за ползване на детето идващи от една ръб, край и за комфорт на родителите идващи от друга. Режимът ви спестява издръжливост и възможност. Гъвкавият програма методи (PL) намали на броя на храненията заедно с разумни в до повече или дори по-само малко особено часове и прекрати на нощното консумиращи бързо щом детето е готово за това.

Или иначе родителите определено ще бъдат прекалено уморени, за наистина дадат на детето Характерна черта повече идващи от хранене. Поради факта че няма търсене наистина спазвате педантичен програма, можете първоначално наистина се подчинявате на изискванията на детето и прогресивно наистина установите програма, който е удобен за вас и за него “, разкрие Спок.

 

Със сигурност не разваляйте бебетата

Спок съветва майките наистина обръщат фокус на плачи на бебето, наистина вземат децата в до прегръдките си, наистина ги успокояват и наистина се опитат наистина разберат какво със сигурност не е наред. В до съвсем същото възможност педиатърът мислли, че носенето на ръце бебето по-възрастно идващи от три месеца определено ще доведе заедно с факта, че детето просто определено ще заедно с “разваля”: “Ако майката е последователно готова наистина вземе детето в до прегръдките си, бързо придържайки се към като то плаче, по-зад времето идващи от тримесечна остарявам, то може лесно наистина поиска наистина стои в до ръцете ѝ практически около цялото възможност, също до спи.

Ако майката продължете наистина се излъчване, придържайки се към известно възможност детето определено ще разбере, че може лесно наистина манипулира своята изтелзана идващи от лечение мамо и определено ще започне обикновено наистина я тероризира, като иска наистина бъдете всъщност често носено на ръце.” Съвременните психолози и педиатри със сигурност не са съгласявам се заедно с тази гледна фактор. Ако бебето има търсене идващи от ръцете на мамо си, той се нуждае идващи от психологически свържете се с заедно с нея. А отсъствието на такива контакти в до детска остарявам е изпълнено заедно с опасността, детето наистина се развие самотно и несигурно.

 

Виж повече:  Специалитетът на Мира Добрева за заети дами, става толкова бързо, че докато се обърнете и вече е готов

Разрешително детето бъдете всъщност просто: 

“Отглеждайте децата заедно с привързаност и няма наистина се налага наистина прибягвате заедно с наказания!”, твърди Спок. Още един важен метод наистина покажете любовта на детето е наистина уважавате неговите желания. Ако бебето със сигурност не иска наистина спи около деня, със сигурност не го насилвайте. Със сигурност не иска наистина си дояде кашата? Със сигурност не го карайте наистина яде всяко малко нещо заедно с последната лъжица, без стойност какво. Желанията на децата са наистина естествени и интуитивни, обаче лице със сигурност не трябва да наистина ги бърка заедно с тривиалните капризи.

“Със сигурност не се страхувайте наистина изпълнявате желанията на детето си, ако ви се струват разумни и със сигурност не ви правят негов слуга”, каза доктор Спок. Лекарят е обвинен, че следователно пропагандира и насажда отношения, в до които на детето всяко малко нещо е позволено, и именно те, по мнението на наистина идващи от тогавашните педиатри и психолози, възпитават едно творение идващи от физически лица, които са забравили как точно наистина се зачитат родителите.

 

Защо в момента се критикува уважаваният медицински специалист? 

Заради фразата:

“Със сигурност не се опитвайте бързо наистина се доближите заедно с детето, бързо щом плаче. Дайте му опция наистина се успокои просто. От време на време едно младеж може лесно наистина плаче толкова лошо, че също наистина се олигави или дори повърне малък. Тихо премахнете повръщането и напуснете стаята ” ? 

Наистина, Спок преследва наистина добра по предназначение: наистина даде опция на новоизградените родители наистина направи го през в до определено нови фрази за всички тях.

Възпитанието по Спок убеждава, че отглеждането на деца със сигурност не е иго и със сигурност не бива наистина се оставя живота на олтара в до служба на детето. Детето е неизчерпаем ресурс на мощност, който може лесно наистина помогне на родителите наистина решат проблемите, подобен заедно с възпитанието и моралното им изучаване на.

Идващи от какви принципи на възпитанието се ръководите ? Със сигурност не забравяйте наистина споделите заедно с нашата компания в до коментарите.


гледате: Да си припомним методите на д-р Спок – Много вече ги смятат за съмнителни и вредни! Къде е проблемът

Ресурс: https://k2-band.com

Тип: cинтетични

Leave a Reply